Lip plumpers! 5 προϊόντα που δίνουν sexy όγκο ακόμη και στα πιο λεπτά χείλη!

Υπάρχει μια κατηγορία προϊόντων εκεί έξω που λέγονται lip plumpers. Πρόκειται για προϊόντα τα οποία μοιάζουν αρκετά με lip gloss μόνο που δίνουν όγκο στα χείλη. Φαντάσου τα κάτι σαν τα… wonderbra των χειλιών!

Πώς; Τα προϊόντα αυτά περιέχουν στην σύνθεσή τους πιπερόριζα ή μέντα, συστατικά τα οποία αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος με αποτέλεσμα τα χείλη να δείχνουν πιο γεμάτα και πλούσια.

Είναι επικίνδυνο; Σε γενικές γραμμές όχι, εκτός αν έχεις αλλεργία στην πιπερόριζα ή στην μέντα. Ωστόσο, αυτού του είδους τα προϊόντα με συστηματική χρήση μπορεί να αφυδατώσουν τα χείλη. Αυτό που θα σε συμβούλευα είναι να τα χρησιμοποιείς σε έκτακτες περιπτώσεις (π.χ. πρώτο ραντεβού ή όταν απλώς νιώθεις πως θες κάτι διαφορετικό). Για τις υπόλοιπες μέρες προτίμησε τα πλούσια lip balm που ενυδατώνουν τα χείλη, λειαίνουν τις λεπτές γραμμές κι έχουν ένα κάπως… κοντινό αποτέλεσμα!

Και το καλύτερο part: αφορμή για αυτό το θέμα ήταν ένα βίντεο πάνω στο οποίο έπεσα λίγες μέρες πριν. Το βίντεο (θα το δεις παρακάτω και θέλω να φανείς… επιεικής στα σχόλιά σου) παρουσιάζει ένα beauty gadget που δίνει όγκο στα χείλη, λέγεται Luscious Lips της Cynthia Rowland και είναι ότι πιο μπιουτοπερίεργο έχω δει τελευταία!

Δες το βίντεο (Α! Και να σου πω ότι δεν υπάρχουν πονηρές εικόνες, αλλά μόνο πονηρά μυαλά!)

Και μερικά lip plumpers που αξίζουν τον κόπο!

1. Fabulips Instant Lip Plumper, amazon.com, $17.97
Δύο σε ένα προϊόν αφού λειτουργεί και σαν plumper και σαν balm, δηλαδή, δίνει όγκο και τα ενυδατώνει ταυτόχρονα. Σε διαφανές χρώμα.

2. Too Faced Lip Injection Extreme, ebay, $10.75
Αυτό το μαγικό προϊόν το έβρισκες κάποτε στα Sephora αλλά δυστυχώς έχει καταργηθεί, οπότε θα το εντοπίσεις μόνο online. Φορώντας το θα νιώσεις κάποια μικρά τσιμπηματάκια στα χείλη και αμέσως θα νιώσεις να γίνοντα μεγαλύτερα. Η τιμή που βλέπεις παραπάνω είναι από το ebay και αφορά δύο προϊόντα σε μέγεθος δείγματος.

3. Cynthia Rowland Luscious Lips, $59.95
Πρόκειται για το beauty gadget που είδες παραπάνω στο βίντεο. Το σετ περιέχει ένα περιποιητικό χειλιών που μαλακώνει και θρέφει μαζί με την συσκευή. Πώς λειτουργεί; Αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και τα χείλη δείχνουν μεγαλύτερα και πιο γεμάτα. Κάποια reviews του προϊόντος που διάβασα online ισχυρίζονται ότι δεν δημιουργεί αίσθηση πόνου, αλλά δεν είμαι και τόσο σίγουρη γι’αυτό!

4. Pink my Lemonade Plump Your Pucker Gloss, The Balm, T-shop, €12.70
Περιέχει στη σύνθεσή του εκχύλισμα μέντας και βιταμίνη C που αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος και δημιουργούν όγκο στα χείλη ενώ το χρώμα του είναι πολύ πλούσιο. Bonus info: με συνεχή χρήση 30 ημερών θα δεις ακόμη μεγαλύτερο και πιο σταθερό αποτέλεσμα.
Για να το αποκτήσεις κάνε κλικ εδώ

5. Lip Mazimixer Collagen Activ, Dior, €33.80
Μετά από 14 μέρες χρήσης το προϊόν αυτό της Dior υπόσχεται πιο μεγάλα και καλοσχηματισμένα χείλη χωρίς λεπτές γραμμές. Το χρώμα του, επίσης, είναι πολύ πλούσιο και σταθερό!

Last chance info: όσον αφορά τις τιμές σε δολάρια, θα πρέπει να συνυπολογίσεις και τα έξοδα αποστολής.

And More