Make up of the day! Πώς να κάνεις ένα smokey bronzing μακιγιάζ!

Μπορεί η bronze επιδερμίδα να ταιριάζει με smokey eyes; Ή εναλλακτικά, μπορούμε να επιλέξουμε smokey μάτια για το καλοκαιρινό μας μακιγιάζ; Στο γραφείο υπήρξε μεγάλη διαμάχη. Οι περισσότερες ήταν αρνητικές (κι εγώ το ομολογώ!). Ώσπου ήρθε η εμφάνιση της Chanel Iman– top model που λατρεύουν πολλοί haute couturier- και μου γκρέμισε κάθε επιχείρημα με μια εικόνα! Δες παρακάτω τι ακριβώς εννοώ.

Πόσο sexy μπορεί να δείχνει η Chanel εδώ;

Το αμέσως επόμενο βήμα ήταν να ζητήσουμε από τον make up artist της Νάντιας Μπουλέ, Δημήτρη Σταματίου να μας δείξει πώς να κάνουμε ένα smokey eye με bronzing επιδερμίδα (ο Δημήτρης μας είπε ότι το συγκεκριμένο look το αγαπά η Νάντια και μάλιστα της είχε κάνει ακριβώς το ίδιο και στις Γυναίκες της Χρονιάς). Και είναι το τέλειο look που μπορείς να κάνεις απόψε αν έχεις κανονίσει βραδινή έξοδο. Για να δεις όλο το how to κάνε κλικ εδώ. Εγώ θα πειραματιστώ σε λίγες ώρες από τώρα. Εσύ;

Και λίγη συζήτηση…
Κορίτσια πώς σας φαίνεται το smokey eyes το καλοκαίρι; Θα δοκιμάσετε αυτό το look; Δεν είναι πολύ sexy: Στείλτε τα σχόλιά σας εδώ!

And More