Με αυτό το trick το ponytail σου θα δείχνει 100 φορές πιο chic!

Με τα μαλλιά μου δεν κάνω πολλά- πολλά. Ή κάτω ή ένα πολύ, πολύ απλό και πρόχειρο ponytail. Και αν εσύ όπως κι εγώ κινείσαι σε αυτές τις δύο επιλογές μας έχω μια φανταστική (εντάξει, και κλεμμένη!) ιδέα για να κάνουμε το ponytail μας να δείχνει 100 φορές πιο chic!

To Σουκού που μας πέρασε η hair stylist Jet Atkin έκανε το ponytail που βλέπεις παραπάνω στην Diane Kruger. Και το θέμα μας σε αυτό το ponytail είναι οι πέρλες που έκαναν το αποτέλεσμα πολύ πιο… εκλεπτυσμένο. Βεβαίως, τα αξεσουάρ με πέρλα που χρησιμοποίησε εδώ η διάσημη hair stylist είναι Lelet NY και κάνουν μια μικρή περιουσία (περίπου 100 δολάρια το ένα).

Με δεδομένο, λοιπόν, ότι καμιά μας δεν έχει να διαθέσει (ή και να έχει, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να διαθέσει) αυτά τα λεφτά για δύο τσιμπιδάκια μαλλιών , εντόπισα στο Amazon κάτι αντίστοιχο με 1.78 δολάρια (και αν κάνεις την μετατροπή σε ευρώ θα δεις ότι μιλάμε για το τίποτα)!


Αλλά και πάλι αν δεν τα πας καλά με τις online παραγγελίες, δες το trick που μας είχε δείξει ο hair stylist και make up artist Δημήτρης Σταματίου στο παρακάτω how to για να φτιάξεις μόνη σου ένα τέτοιο αξεσουάρ!

Read More

And More