Μεγάλος διαγωνισμός Garnier & TLIFE! 200 τυχερές κερδίζουν το νέο 2 σε 1 θαύμα UltraLift!

Πρώτα ο καθαρισμός, μετά η ενυδάτωση, έπειτα ο ορός… Οι γυναίκες κάποτε έπρεπε να αφιερώσουν αρκετό χρόνο από την ήδη καταπιεσμένη καθημερινότητά τους για την περιποίηση του εαυτού τους. Και δεν βγάζω τον εαυτό μου απ’ έξω! Αλλά κάποτε… Το νέο θαύμα λέγεται UltraLift Ορός + Κρέμα, έρχεται κατευθείαν από τα επιστημονικά εργαστήρια της Garnier και όπως μπορεί να υποψιάζεσαι συνδυάζει τον ορό και την κρέμα σε ένα μόνο προϊόν.

1+1 μας κάνουν… 1!
Ξέχασε ότι ήξερες για την περιποίηση του εαυτού σου (και τις… beauty πράξεις!). Γιατί μπορεί όλες οι γυναίκες μέχρι πρότινος να καταφεύγαμε στην αγορά ενός extra ορού για να καταπολεμήσουμε πιο δραστικά τα σημάδια της γήρανσης και να δώσουμε στην επιδερμίδα μας λάμψη και σφριγηλότητα (όλες γνωρίζουμε ότι το serum ή αλλιώς ο ορός είναι ένα προϊόν με υψηλή συγκέντρωση δραστικών ουσιών ο οποίος χρησιμοποιείται πριν την κρέμα) αλλά πλέον έχουμε την Garnier UltraLift.
Σήμερα, για 1η φορά, η Garnier συνδυάζει σε μία μόνο ολική αντιρυτιδική κρέμα την βέλτιστη τεχνολογία περιποίησης της επιδερμίδας: την αποτελεσματικότητα ενός ορού και την απαλότητα μιας κρέμας. Μία μόνο κίνηση αρκεί με την UltraLift Ορό + Κρέμα, χωρίς να χρειάζεται η χρήση ορού και έπειτα κρέμας.
Με την UltraLift Ορός + Κρέμα η Garnier μετατρέπει τον ορό σε ένα προϊόν που εκτός από σοφιστικέ, προσφέρει αποτελεσματικότητα με μία μόνο κίνηση, παραμένοντας απλό.
Έτσι, η UltraLift Ορός + Κρέμα της Garnier προσφέρει σε όλες τις γυναίκες τη δυνατότητα να απαντήσουν με μία μόνο κρέμα σε όλες τις καθημερινές ανάγκες της επιδερμίδας τους, καταπολεμώντας τις ρυτίδες, την απώλεια της σφριγηλότητας, επανακτώντας την λάμψη
και διατηρώντας την ποιότητα της επιδερμίδας. Με τη νέα UltraLift, η Garnier δημιουργεί μία νέα γενιά προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας με σκοπό να απλοποιήσει την καθημερινή φροντίδα των γυναικών. Και είναι υπέροχο όταν μια εταιρία αφουγκράζεται τις ανάγκες μας εξοικονόμηση χρόνου αλλά και χρημάτων!
Η καινοτομία του Σπιράλ!
Και η καινοτομία δεν σταματά μόνο στην σύλληψη της ιδέας και την σύνθεση του προϊόντος αλλά και στην ίδια την εμφάνιση της UltraLift Ορός + Κρέμα. Οι δύο συνθέσεις, δηλαδή ο Ορός και η Κρέμα είναι σε διαφορετικές θέσεις μέσα στο μπουκάλι και ενοποιούνται σε ισόποσα μέρη όταν πιέσεις το απλικατέρ.
Η πρώτη κρέμα με δύο φορές περισσότερη Pro- Retinol!
H UltraLift Ορός + Κρέμα είναι η πρώτη κρέμα που είναι εμπλουτισμένη με δύο φορές περισσότερη Pro-Retinol είναι ένα ενεργό συστατικό, ιδιαίτερα διαδεδομένο στον τομέα της αντιγήρανσης για την αναζωογονητική δράση του. Προσφέρει δράση ενάντια στις ρυτίδες και την θαμπή όψη της επιδερμίδας. Με το πέρασμα των χρόνων η ανανέωση των κυττάρων της επιδερμίδας επιβραδύνεται, με αποτέλεσμα την απώλεια της σφριγηλότητας και την θαμπή όψη. Η
Pro-Retinol μειώνει αισθητά τις ρυτίδες, βοηθώντας στην καταπολέμηση των σημαδιών της γήρανσης. H Pro-Retinol απελευθερώνεται στην καρδιά των ρυτίδων με αποτέλεσμα:
• Ανανέωση των κυττάρων της επιδερμίδας
• Ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου για την αποφυγή των ρυτίδων στο εσωτερικό της
Θέλω αποτελέσματα εδώ και τώρα!
Έχουμε πει ότι οι γυναίκες τα θέλουμε όλα όσο πιο εύκολα και άμεσα γίνεται. Η Garnier UltraLift Ορός + Κρέμα συνδυάζει και τα δύο. Από την πρώτη εφαρμογή η επιδερμίδα είναι πιο σφριγηλή και λεία, ενώ μετά από κάποιες μέρες εφαρμογής μειώνονται ακόμη και οι πιο βαθιές γραμμές, ενισχύεται η λάμψη και η ελαστικότητά της.
Μπες, απάντησε και κέρδισε!
Τι λες; Θα είσαι μια από τις 200 τυχερές που θα μπορέσουν να δοκιμάσουν πρώτες το… μέλλον στην περιποίηση της επιδερμίδας;
To be continued…

And More