Mismatched nails! 10 ιδέες για να υιοθετήσεις το μεγαλύτερο nail trend του καλοκαιριού!

Μέσα στην καθημερινότητα ξεχνάς ότι το μακιγιάζ, το μανικιούρ και ότι έχει να κάνει με την ομορφιά είναι επί της ουσίας ένα παιχνίδι που πρέπει να απολαμβάνεις. Γιατί θέλεις να έχεις τα νύχια σου απλώς φροντισμένα και γιατί κάθε πρωί θέλεις να κάνεις ένα γρήγορο makeup για να πας στο γραφείο descent.

Αλλά ευτυχώς κατά καιρούς υπάρχουν trends που μας το θυμίζουν! Πάρε για παράδειγμα το mismatched nail trend, την τάση που θέλει να βάφουμε τα νύχια μας διαφορετικά, είτε ένα χρώμα διαφορετικό σε κάθε νύχι είτε ένα prin διαφορετικό σε κάθε νύχι. Και φαίνεται πως αυτό είναι το huge nail trend του καλοκαιριού καθώς στην λίστα με τις most searched λέξεις του Pinterest, το mismatched nails ήταν ψηλά στην αναζήτηση.

Άρα: go for it! Μάλιστα, εδώ συγκεντρώσαμε τα δέκα αγαπημένα μας τέτοια μανικιούρ που εντοπίσαμε στους διασημότερους λογαριασμούς στο instagram για να ξέρεις από πού θα ξεκινήσεις! Κάνε κλικ εδώ και κόπιαρε ένα ή και όλα. Και μιας και μιλάμε και για mismatched nails μπορείς να πάρεις ένα στοιχείο από κάθε μανικιούρ και να κάνεις την δική σου σύνθεση!

And More