Mojito pedicure! Η μαγική συνταγή pedicure που μας φτιάχνει! Ξέρεις τι είναι;

Υπάρχουν κάποιες μυστικές συνταγές που διαδίδονται από στόμα σε στόμα και είναι τόσο μυστικές που εκμυστηρεύονται… over drinks και ψιθυριστά! Κάπως έτσι, λοιπόν, έφτασε και το mojito pedicure στα δικά μου αυτιά από μια πολύ καλή φίλη που ξέρει από beauty! Έδωσα όρκο να μην την πω πουθενά… όχι, όμως, και να μην την γράψω!

Τι είναι το mojito pedicure;
Είναι το pedicure που μπορείς να κάνεις μόνη σου χρησιμοποιώντας τα συστατικά που περιέχει και το αγαπημένο σου cocktail. Δεν προκαλεί hangover, γίνεται (δεν πίνεται!) all season, εν μέσω κρίσης είναι το τέλειο pedicure που σου εξασφαλίζει επαγγελματικό αποτέλεσμα χωρίς κανένα κόστος και δεν σε πιάνει το αλκοοτέστ! Αντίθετα, είναι τόσο ευεργετικό που μετά από αυτό μπορείς να διανύσεις αμέτρητα χιλιόμετρα ισορροπώντας στα αγαπημένα σου high heels!

Τι θα πρέπει να έχεις στο beauty… bar σου!
Για ένα ευεργετικό mojito pedicure βάζεις στο νερό βότκα (1-2 σφηνάκια), ζάχαρη, φέτες λεμόνι και δυόσμο. Το λεμόνι και η βότκα είναι αντισηπτικά και μαλακώνουν τις σκληρύνσεις, η ζάχαρη απολεπίζει αρκεί να τρίψεις τα πέλματά σου με απαλές κυκλικές κινήσεις και ο δυόσμος σου εξασφαλίζει ένα ευεργετικό effect διώχνοντας μακριά την κούραση. Δοκίμασέ το σήμερα κιόλας!

And More