MTV Movie Awards: Σου δείχνουμε πώς να αντιγράψεις τα καλύτερα χτενίσματα βήμα- βήμα!

Την Κυριακή έγιναν τα MTV Movie Awards. Και όπως κάθε φορά που στρώνεται το κόκκινο χαλί, έτσι και τώρα οι διάσημες φροντίσαν να μας εντυπωσιάζουν! Η Gigi εμφανίστηκε με αφέλειες, η Kendall έκανε το bubble ponytail, η Cara αναβάθμισε την χωρίστρα της κάνοντας μια πλεξίδα κατά μήκος και η Charlize Theron εμπνεύστηκε από την princess Leia και εμφανίστηκε στο red carpet με όχι ένα αλλά τρία μικρά top knot.

Αυτά τα χτενίσματα, λοιπόν, ήταν και τα αγαπημένα μας. Αλλά να που εμείς εδώ στο TLIFE είμαστε πρακτικοί άνθρωποι (ξέρω! ξέρω! Στο έχω πει 5992 φορές) και λίγο περίεργοι και μας αρέσει να δοκιμάζουμε πάνω μας όλα αυτά τα looks. Και σε έχουμε συνηθίσει κι εσένα! Αυτό το post, λοιπόν, ΔΕΝ είναι εξαίρεση κι έτσι εδώ θα δεις ανάλυση των αγαπημένων μας looks αλλά και πώς θα τα πετύχεις βήμα- βήμα!

Οι αφέλειες της
Gigi Hadid!

Όχι, η Gigi δεν έκοψε τα μαλλιά της! Το look που βλέπεις εδώ με τις αφέλειες και τα layers στο περίγραμμα του προσώπου είναι αποτέλεσμα της έμπνευσης του κομμωτή της, Bryce Scarlett ο οποίος χρησιμοποίησε κουμπωτή αφέλεια. “Ήταν μισή περούκα. Ξέραμε ότι θα φορέσει Versace και θέλαμε να κάνουμε ένα look που να θυμίζει έντονα Versace, σαν ύμνος στην Donatella!”, είπε ο ίδιος στο αμερικάνικο Refinery και συνέχισε: “Η Gigi λατρέυιε να ρισκάρει και να πειραματίζεται με νέα looks!”. Επιβεβαιώνουμε! Εξάλλου, η Gigi μας την έχει… ξαναφέρει στα περσινά AMA που εμφανίστηκε με καρέ και τελικά επρόκειτο για ένα faux bob.
How to: το συγκεκριμένο hair look είναι από τα αγαπημένα μας γι’αυτό και ήταν από τα πρώτα how to που σου είχαμε δείξει εδώ στο TLIFE! Για να δεις τα βήματα αλλά και πού μπορείς να βρεις την κουμπωτή αφέλεια κάνε κλικ εδώ!

Η πλεξίδα- χωρίστρα της Cara Delevingne!

Η Cara Delevingne πρόσθεσε στην εμφάνισή της εκείνη την λεπτομέρεια που όμως έκανε την διαφορά. Αντί για μια απλή χωρίστρα έκανε μια πλεξίδα για να την οριοθετήσει. Και αυτή η πλεξίδα ξεκινούσε από το πίσω μέρος και έρχοταν προς τα εμπρός.
How to: Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε αυτή την πλεξίδα- χωρίστρα. Σου την είχαμε δείξει πώς γίνεται όταν η χωρίστρα είναι στη μέση γι’αυτό και η φορά της πλεξίδας ήταν από το μπροστινό μέρος προς τα πίσω (δεν θα είχε κανένα νόημα αυτή η πλεξίδα να ξεκινάει από πίσω και να πέφτει ανάμεσα στα δυο σου μάτια. Σωστά;). Για να δεις πώς θα την πλέξεις, με όποια φορά θες εσύ κάνε κλικ εδώ.

Εναλλακτικά: Μια άλλη εκδοχή της χωρίστρας- πλεξίδας στη μέση είναι να σταυρώνει και να μοιάζει με turban στο σημείο κοντά στο μέτωπο. Το είχαμε δει ένα χρόνο πριν στην Kate Bosworth που το είχε επιλέξει για το Coachella, το δοκιμάσαμε στα δικά μας μαλλιά και εδώ μπορείς να μάθεις περισσότερα!

Το bubble ponytail της
Kendall Jenner

Το bubble ponytail, δηλαδή η κοτσίδα που μοιάζει με μικρές φούσκες μας είχε πρωτοσυστηθεί δύο χρόνια πριν στον οίκο Valentino για την σεζόν Fall/Winter 2014-’15. Όμως, η hair stylist Jen Atkin την επανέφερε στο προσκήνιο τώρα στα μαλλιά της Kendall Jenner. Μάλιστα, η ίδια εξήγησε στην Teen Vogue πώς πέτυχε το look. Χρησιμοποίησε mousse και spray φορμαρίσματος, έβαλε extensions για να δώσει μήκος και έπειτα χτένισε όλα τα μαλλιά μαζί. Στις μπροστινές τούφες έκανε σίδερο ισιώματος και τις άφησε να πέφτουν ανέμελα στο πρόσωπο. Έπειτα, έπιασε τα μαλλιά με λαστιχάκια και τα τράβηξε προς τα πάνω για να δημιουργήσει αυτό το εφέ της φούσκας.
How to: Το συγκεκριμένο χτένισμα είναι πολύ εύκολο να το κάνεις και ταυρόχρονα πολύ εντυπωσιακό ως προς το αποτέλεσμα που σου εξασφαλίζει. Εδώ, λοιπόν, σου έχουμε μια μικρή παραλλαγή αν θέλεις να το αναβαθμίσεις!

Τα τρία top knot της
Charlize Theron

Η Charlize Theron δεν μας έχει πολυσυνηθίσει με εκκεντρικά looks. Όμως, για τα MTV Movie Awards είπε να κάνει μια εξαίρεση και να το πάει ένα βήμα παραπέρα. Το συγκεκριμένο χτένισμα έπαιξε πολύ μερικούς μήνες πριν με την πρεμιέρα του Star Wars αφού αντλεί την έμπνευσή του από την Princess Leia.
How to: Για να δεις πώς θα το κάνεις κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More