Νέα έρευνα: οι άντρες προτιμούν τις καστανές! Plus: διάσημες σε ξανθιά και καστανή εκδοχή!

Δεν θα πάρω θέση σε αυτή την έρευνα (αν και θα ήθελα πολύ να πανηγυρίσω!). Γι’αυτό και θα στην μεταφέρω απλά (εντάξει. Θα προσπαθήσω!).

Λένε ότι οι άντρες προτιμούν τις ξανθιές. Αλλά φαίνεται πώς τόσα χρόνια αυτό ήταν μύθος. Τουλάχιστον, έτσι αποδεικνύεται από την έρευνα που έγινε στο Πανεπιστήμιο του Westminister και δημοσιεύθηκε στην Daily Mail.

Βάσει της έρευνας αυτής, οι ερευνητές έστειλαν σε τρία clubs του Λονδίνου την ίδια γυναίκα, τρεις φορές: την πρώτη με καστανά μαλλιά, την δεύτερη με ξανθά και την τρίτη κοκκινομάλλα και παρακολούθησαν πόσοι άντρες τις πρόσεξαν.

Έπειτα, οι ερευνητές επέστρεψαν στα clubs αυτά και ζήτησαν από 130 άντρες να σχολιάσουν φωτογραφίες που έδειχναν την γυναίκα αυτή καστανή, ξανθιά και κοκκινομάλλα.

Η γυναίκα συζητήθηκε περισσότερο ούσα ξανθιά, αλλά παρόλα αυτά όταν οι άντρες κλήθηκαν να επιλέξουν πότε έγινε η γυναίκα πιο ελκυστική και έξυπνη, εκείνοι επέλεξαν την καστανή εκδοχή της!

Ο επικεφαλής της έρευνας Viren Swami σχολιάζει ότι η επιλογή αυτή μπορεί να αντικατοπτρίζει την τάση της εποχής που θέλει το καστανό να επιστρέφει δυναμικά (στο είχαμε πει εδώ!).

Συγκεκριμένα είπε: “Στα 60’s και στις αρχές των 70’s, όταν η Jackie Kennedy ήταν fashion icon, το καστανό χρώμα ήταν το ιδανικό για όλες τις γυναίκες! Αργότερα, στα 70’s και 80’s οι ξανθιές ήταν οι ιδανικές γυναίκες!”.

Δεν είσαι σε θέση να αποφασίσεις; Σου δίνουμε ένα χεράκι! Παρακάτω θα βρεις photo διάσημων γυναικών στην ξανθιά και στην καστανή εκδοχή τους για να αποφασίσεις εσύ πώς σου αρέσουν περισσότερο!

Angelina Jolie

Annalyne McCord

Charlize Theron

Emma Stone

Paris Hilton

Renee Zelweger

Ελένη Φουρέιρα

Shaya

And More