Νέο λάδι σώματος για ξηρές επιδερμίδες! Plus: τέλειο για μασάζ!

Αναζητώντας το ιδανικό σκηνικό για του Αγίου Βαλεντίνου (αν δεν θεωρείς τη μέρα αυτή κάτι σπουδαίο μπορείς απλώς να διαλέξεις οποιαδήποτε άλλη μέρα!) βγάζω από το ντουλάπι του μπάνιου μου κάποιους beauty θησαυρούς που μας φτιάχνουν όχι μόνο την εμφάνιση και την ερωτική διάθεση!

Και αναμφισβήτητα τα λάδια σώματος είναι ένα από αυτά! Μπορεί μέχρι πρότινος να τα είχα συνδέσει στο μυαλό μου με το after bathing routine (βλ. το απλώνω στην επιδερμίδα μου όσο ακόμη είναι νωπή και πετυχαίνω βαθιά ενυδάτωση) ένα νέο προϊόν ήρθε για να μου αλλάξει τα μυαλά. Ναι, τα λάδια σώματος είναι ιδανικά flirt accessories για να σας φέρουν πιο κοντά με ένα μασάζ.

Το Rose Body Oil του πασίγνωστου Dr. Hauschka (πολλές είναι οι celebs που έχουν τα προϊόντα του στο μπάνιο τους) προστατεύει την ευαίσθητη επιδερμίδα, καταπραϋνει τους ερεθισμούς και έχει ξεσηκωτικό άρωμα τριαντάφυλλου. Το τελευταίο είναι επίσης αγαπημένο πολλών, ενώ λέγεται ότι η Κλεοπάτρα είχε εμποτίσει τα πανιά του καραβιού της με ροδόνερο. Θα το βρεις αποκλειστικά στα Beautyworks.

And More