Nioscope: τι είναι, γιατί πρέπει να κλείσεις ραντεβού στο κομμωτήριό σου για να το κάνεις! Το δοκιμάσαμε!

Δώσε μου μερικά δευτερόλεπτα από τον χρόνο σου για να σου συστηθώ: είμαι beauty editor τα τελευταία 11 χρόνια (δεν έχω υπάρξει κάτι άλλο) και ως χαρακτήρας είμαι ενθουσιώδης. Επίσης, οοοολα αυτά τα χρόνια έχουν περάσει από τα μάτια μου χιλιάδες beauty gadgets- προϊόντα- τεχνολογίες που σημαίνει πως όσο ενθουσιώδης κι αν είσαι κάποια πράγματα τα έχεις ξαναδεί και δεν σε ενθουσιάζουν τόσο πια.

Η τελευταία μου beauty εμπειρία δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Γιατί είναι κάτι που δεν είχα ξαναδεί και εν τέλει με γέμισε ενθουσιασμό (και κάμποσα άλλα συναισθήματα που θα δεις παρακάτω…)

Πρόσφατα επισκέφτηκα το κομμωτήριο Hair Tonic στην Γλυφάδα για να φωτιγραφίσουμε μερικά από αυτά τα how to που ξέρω πως σου αρέσουν πολύ. Εν τω μεταξύ, τα κορίτσια (aka Αγάπη και Μαρία Στυλίδου) μου είπαν να δοκιμάσω το Nioscope τoυ Nioxin μετά από κάτι δικά μου παράπονα για τριχόπτωση.

Κάποιες τυπικές συστάσεις για το Nioscope θα ήταν: πρόκειται για ένα τεχνολογικό θαύμα που μετρά μεταξύ άλλων τα επίπεδα τριχόπτωσης, “διαβάζοντας” τον θήλακα των μαλλιών σου.

Όταν, όμως, το δοκιμάσεις και δεις το τριχωτό της κεφαλής σου και την ρίζα των μαλλιών σου από τοοοοοσο κοντινή απόσταση τα πράγματα αλλάζουν. Κι επειδή η εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, δες μερικές πραγματικές φωτό που τραβήχτηκαν την ώρα που έκανα για πρώτη φορά Nioscope.

Εγώ παραπάνω την ώρα που κάνω για πρώτη φορά Nioscope. Κι εγώ εμφανώς σοκαρισμένη παρακάτω την στιγμή που η Αγάπη μου εξηγεί ότι έχω κάνει μια μικρή αραίωση στο σημείο που κάνω την χωρίστρα μου γι’αυτό και είναι απαραίτητο να αλλάζεις την χωρίστρα σου ανά μήνα περίπου.

Το αμέσως επόμενο step είναι οι κομμωτές- ειδικοί του Nioxin (στην δική μου περίπτωση η Αγάπη Στυλίδου) να σου προτίνουν μέσα από την συμβουλευτική το σύστημα 3 σταδίων Nioxin που ταιριάζει ακριβώς στις ανάγκες των δικών σου μαλλιών.

Και κάτι ακόμη πολύ σημαντικό για το σύστημα τριών σταδίων Nioxin το οποίο αποτελείται από σαμπουάν, conditioner και scalp treatment που μπαίνει τοπικά στο τριχωτό της κεφαλής: πέρα από το γεγονός ότι βλέπεις άμεσα πιο πλούσια και πιο πυκνά στην όψη μαλλιά, παύουν να είναι τόσο λιπαρά, ένα δεύτερο μεγάλο ζήτημα που απασχολεί εμάς τις γυναίκες.

Με δεδομένο ότι έρχεται και Άνοιξη που ανθίζει εκτός των άλλων και η εποχική τριχόπτωση, η beauty συμβουλή που έχω να σου δώσω είναι η εξής: κλείσε το δικό σου ραντεβού στο συνεργαζόμενο κομμωτήριο της Wella Professionnals με προϊόντα Nioxin.

Read More

And More