NIVEA Protect and Care: βρήκαμε το αποσμητικό που θα μας… φροντίζει όλο το καλοκαίρι! Και όχι μόνο!

Η επιλογή του αποσμητικού είναι μια εντελώς προσωπική υπόθεση. Και δύσκολη ταυτόχρονα. Τόσο δύσκολη που οι 6 στις 10 ερωτήσεις που φτάνουν αυτή την περίοδο στο mail του beauty έχουνε να κάνουν με το “τι αποσμητικό να διαλέξω” (η επιλεκτική) ή/και “βρείτε μου ένα αποσμητικό!” (η απεγνωσμένη)!

Όπως σου έχω ξαναπεί 21961 φορές (τυχαίος αριθμός!) πολλά από τα άρθρα που διαβάζεις εδώ είναι βιωματικά. Αυτό σημαίνει πως γράφονται πολλές φορές με υποκειμενικά κριτήρια. Και θα σου πω μια σύντομη ιστορία: στα προϊόντα που θα βάλω στην επιδερμίδα μου και πολύ περισσότερο που θα μπω στην διαδικασία να αγοράσω όταν μου τελειώσουν είμαι κάπως… στριφνή. Κυρίως, γιατί όταν είσαι beauty editor από τα χέρια σου περνάνε 5663 (επίσης τυχαίος αριθμός!) προϊόντα άρα α) έχεις απαιτήσεις β) ποτέ δεν ξεμένεις από καλλυντικά, προϊόντα φροντίδας και αποσμητικά. Άρα, δεν αγοράζεις αποσμητικό. Σωστά;

Όλα αυτά ίσχυαν μέχρι τη στιγμή που στα χέρια μου έφτασε το αποσμητικό Protect & Care, το ολοκαίνουριο αποσμητικό της NIVEA! Δεν θα μακρηγορήσω γιατί μόνο αν το δοκιμάσεις θα καταλάβεις την beauty εμμονή μου. Θα σου δώσω όμως μερικά γρήγορα hints.

Για αρχή, το NIVEA Protect & Care κάνει αυτό ακριβώς που δηλώνει ο τίτλος του: σε προστατεύει και σε φροντίζει. Περιέχει βλέπεις στην σύνθεσή του πολύτιμα περιποιητικά συστατικά της κρέμας NIVEA και αυτή την μοναδική μυρωδιά της που σε κάνει να νιώθεις αυτοπεποίθηση και να είσαι προστατευμένη για 48 ολόκληρες ώρες (ναι, μπορείς να τον αγκαλιάσεις άφοβα!). Επίσης, χάρη σε όλα αυτά τα περιποιητικά συστατικά φροντίζει το πιο ευαίσθητο σημείο της επιδερμίδας μας που εκτίθεται συνεχώς σε κινδύνους που έχουν να κάνουν είτε με την προσωπική υγιεινή, είτε με τους μεθόδους αποτρίχωσης που επιλέγονται είτε με την υγρασία που προκαλείται στο σημείο λόγω της στενής επαφής των ρούχων με την επιδερμίδα. Και το πιο δυνατό μου επιχείρημα: είναι NIVEA. Και NIVEA σημαίνει φροντίδα και περιποίηση.

Άρα σε μια τόσο προσωπική και δύσκολη ταυτόχρονα επιλογή, εγώ στο εξής σου έχω μόνο μια απάντηση: NIVEA Protect & Care!

And More