Ο πιο έξυπνος (και παράδοξος!) τρόπος να καλύψεις ένα σπυράκι!

Ο πιο έξυπνος (και παράδοξος!) τρόπος να καλύψεις ένα σπυράκι! | tlife.gr

Επεισόδιο 59 Sex & The City (επαναλαμβάνομαι αλλά το Sex & The City είναι σημείο αναφοράς για μένα!): η Carrie εξηγεί πώς καλύπτει ένα σπυράκι. «Απλώς σχηματίζω μια τελεία με μολύβι ματιών στο σημείο που έχει εμφανιστεί το σπυράκι, σαν ελιά. Βέβαια, αν παρατηρήσεις αυτή η ελιά μετακινείται!».

Ok, τα λόγια μπορεί να μην είναι τα ακριβή, όμως το tip είναι αυτό που έχει σημασία. Και για να στο κάνω και εικόνα, δες παρακάτω την Kelly Rowland, το φαβορί του X-Factor, να το εφαρμόζει σε διαφορετικές μέρες.

Ρίξε μια προσεκτική ματιά στις photo της Kelly Rowland. Από λήψη σε λήψη οι ελιές της Kelly έχουν μετακινηθεί σε όλο το πρόσωπο. Αλλά από το θέμα που έβγαλε μερικές μέρες πριν η dailymail διαπιστώνω ότι η Kelly δεν το κάνει για να καλύψει τα σπυράκια της αλλά γιατί για κάποιον ανεξήγητο λόγο έχει μια εμμονική σχέση με τις ελιές! Θέλεις αποδείξεις; Στις έχω!

Ας το συζητήσουμε! Βρήκες κάποια λύση σε αυτό το tip; Σου αρέσουν οι ελιές; Θα υιοθετούσες ποτέ την εμμονή της Kelly Rowland; Στείλε το σχόλιό σου εδώ!

READ more