Όλες θέλουμε την ιδανική επιδερμίδα! Και μόλις εντοπίσαμε την κρέμα που μας την χαρίζει!

Μπορεί η δική μου επιδερμίδα να είναι λιπαρή ενώ η δική σου ξηρή. Μπορεί να ζητάω ματ αποτέλεσμα κι εσύ ενυδάτωση. Ίσως και να θέλω κάποια κρέμα να μου εξασφαλίσει αντιγηραντική δράση ενώ εσύ να ζητάς περισσότερο αναζωογόνηση. Ναι, σίγουρα οι ανάγκες μας διαφέρουν αλλά υπάρχει κάτι που συνδέει όλες μας. Γιατί όλες μας θέλουμε την… ιδανική επιδερμίδα! Τέλεια, λαμπερή, υγιή, σφριγηλή ενυδατωμένη. Και υπάρχει μια κρέμα που κάνει την επιθυμία μας διαταγή!
Με moto “Η ιδανική επιδερμίδα δεν είναι πια όνειρο, είναι επιστήμη”, η Vichy μας συστήνει στην ολοκαίνουρια Idealia, την κρέμα που, όπως μαρτυρά και το όνομά της, στόχο έχει την ιδανική επιδερμίδα.
Η Idealia της Vichy είναι 1η φροντίδα για ιδανική επιδερμίδα που αποκαθιστά την υγεία της επιδερμίδας, σε κάθε επίπεδο, κύτταρο προς κύτταρο. Μια φροντίδα που λειτουργεί σε βάθος για να επαναφέρει την όψη της ιδανικής επιδερμίδας στην επιφάνεια.
Το αποτέλεσμα είναι επιδερμίδα πιο λεία με ομοιογενές ανάγλυφο και λιγότερο ορατούς πόρους, ομοιόμορφη απόχρωση με μείωση των δυσχρωμιών και εξομάλυνση της μικροκυκλοφορίας, λείανση των ρυτίδων και των γραμμών έκφρασης.

Τι συμβαίνει στην επιδερμίδα μας με την πάροδο του χρόνου!
Με την πάροδο του χρόνου, το στρες, η κούραση και οι περιβαλλοντικές συνθήκες, κάνουν την επιδερμίδα να χάνει στοιχεία από την ιδανικότητά της. Τα προβλήματα αυτά τα βλέπεις, καθώς η επιδερμίδα γίνεται θαμπή και οι δυσχρωμίες εντονότερες. Τα αγγίζεις και αντιλαμβάνεσαι την ανομοιογένεια. Τα αισθάνεσαι, αφού η επιδερμίδα γίνεται ευαίσθητη, αντιδρά και αναζητά την ανανέωση.
Η έρευνα της Vichy διάρκειας 5 ετών
Τα εργαστήρια της Vichy, συνεχίζοντας την εξειδίκευσή τους στην αντιγήρανση, εντόπισαν τα προβλήματα αυτά, άκουσαν τις ανάγκες των γυναικών και διεξήγαγαν μια παγκόσμια ποιοτική έρευνα με αποτέλεσμα τον ορισμό ενός νέου φαινομένου: την απώλεια της ιδανικής επιδερμίδας.
Κάθε γυναίκα που συμμετείχε στην έρευνα, εξέφρασε με το δικό της τρόπο το όνειρό της. Όλα τα όνειρα είχαν κάτι κοινό, πέρα από ρυτίδες και απώλεια σφριγηλότητας, την ιδανική επιδερμίδα. Μια επιδερμίδα υγιή στο βάθος αλλά και στην επιφάνεια. Μια επιδερμίδα που αντανακλά την εσωτερική της ομορφιά, που συμπεριφέρεται ως απόλυτα υγιής και μπορεί να αντιστέκεται στο χρόνο, την κούραση και τις αντιξοότητες της καθημερινότητας. Οι γυναίκες θέλουν να μπορούν να στηρίζονται στις, σε βάθος, αποτελεσματικές βιολογικές διεργασίες της επιδερμίδας τους και όχι στην επιφανειακή επιδιόρθωση, με στόχο την τέλεια, χωρίς σημάδια, ιδανική επιδερμίδα.
Το, σε βάθος, υγιές δέρμα είναι η πεμπτουσία της ιδανικής επιδερμίδας. Η νέα Idealia με την αποκλειστική της σύνθεση και τα 5 χρόνια ερευνών κάνει το όνειρο για ιδανική επιδερμίδα πραγματικότητα. Ένα μοναδικό ενεργό συστατικό, η Κομπούχα, αναγνωρισμένη εδώ και αιώνες στην κινεζική φαρμακοποιία για τις αναζωογονητικές ιδιότητές της, επιλέχθηκε από την Idealia. Περιέχει ένα φυσικό συνδυασμό συστατικών που δεν μπορεί να αναπαραχθεί χημικά και αποκτήθηκε με τεχνικές βιοτεχνολογίας που διατηρούν τις φυσικές της ιδιότητες, καθιστώντας την έτσι μια σπάνια και πολύτιμη ουσία. Ένας φυσικός συνδυασμός ΑΗΑ + Βιταμινών + Προβιοτικών + Πολυφαινολών έχει σαν αποτέλεσμα το σε βάθος υγιές δέρμα που είναι και η πραγματοποίηση του ονείρου για ιδανική επιδερμίδα.
Κομπούχα: το μυστικό συστατικό της ιδανικής επιδερμίδας!
Η Κομπούχα είναι ένα πολυ-ενεργό συμπύκνωμα τσαγιού, το οποίο είναι γνωστό για αιώνες στη φαρμακοποιία για τις τονωτικές και αντιοξειδωτικές της ιδιότητες. Προέρχεται από φύλλα τσαγιού μέσω μιας βιολογικής διαδικασίας ζύμωσης. Η ζύμωση αυτή επιτρέπει τη φυσική συγκέντρωση των ενεργών της συστατικών στην αγνότερη μορφή τους. Με την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας, αυτό που μένει είναι η Κομπούχα, μια “βόμβα υγείας”, ένας συνδυασμός εξαιρετικά πλούσιος σε συστατικά απαραίτητα για την καλύτερη λειτουργία των κυττάρων.
Η ανάλυση της που πραγματοποιήθηκε στα εργαστήρια της Vichy αποκάλυψε τη μοναδική της σύνθεση σε AHA + Βιταμίνες + Προβιοτικά + Πολυφαινόλες. Αυτός ο εξαιρετικός συνδυασμός των συστατικών, που δεν μπορεί να αναπαραχθεί εργαστηριακά, την καθιστά μια σπάνια και πολύτιμη ουσία. Η Vichy απέδειξε τη μοναδική της δράση σε όλα τα κριτήρια της ιδανικής επιδερμίδας: υφή, ομοιομορφία και εμφάνιση ρυτίδων.

Τι προσφέρει η Idealia στην επιδερμίδα: ότι έδειξαν οι εργαστηριακές έρευνες
Η ευεργετική δράση της Vichy Idealia είναι ολική και κλινικά αποδεδειγμένη. Σε κάθε στιβάδα, σε κάθε κύτταρο, η συμπεριφορά της λαμπερής και υγιούς επιδερμίδας, επαναφέρεται σε κάθε επίπεδο: κυτταρικό, στο χρώμα και το αγγειακό. Όσον αφορά στην υφή της επιδερμίδας, κλινική μελέτη in vivo (σε πραγματικές καταστάσεις σε 14 γυναίκες 18-45 ετών) έδειξε μείωση 16,2% της τραχύτητας vs. placebo (εικονικό φάρμακο). H υφή της επιδερμίδας λειαίνεται και οι πόροι συρρικνώνονται.
Η σύνθεση της μελανίνης ομαλοποιείται, και η επιδερμίδα επιστρέφει στα ιδανικά επίπεδα λάμψης και απαλότητας σε όλα τα στρώματα. Η επιδερμίδα γίνεται πιο λεία καθώς η χρωστική και η αγγειακή λειτουργία βελτιώνεται.
Τέλος, η Κομπούχα εμφανίζει μια ξεκάθαρα προστατευτική δράση κατά των ρυτίδων και της γλυκοζυλίωσης των πρωτεϊνών, με μια μείωση της τάξης του 79% των “AGEs”, γλυκοζυλιωμένων πρωτεϊνών που βρίσκονται στο δέρμα και ευθύνονται για την απώλεια της ελαστικότητας της επιδερμίδας.
Η αντιγηραντική δράση της Κομπούχα ενισχύεται από την αδενοσίνη ενώ η παρουσία του LHA βοηθά στην απορρόφηση των δύο αυτών πολύτιμων συστατικών. Η σύνθεση συμπληρώνεται με το Ιαματικό Νερό της Vichy με τις γνωστές καταπραϋντικές και αναζωογονητικές του ιδιότητες και με pH 5.5 που είναι το ιδανικό για την επιδερμίδα μας.
Η Idealia έχει ιδανική σύνθεση ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες, υποαλλεργική, χωρίς paraben, δερματολογικά ελεγμένη.
Και πόσο θα μου κοστίσει;
Η Idealia της Vichy κοστίζει €27.00 και διατίθεται σε δύο υφές: για κανονική/μικτή και ξηρή επιδερμίδα, σε συσκευασία βάζου 50ml. Τώρα, η Vichy σου δίνει την ευκαιρία να αποκτήσεις τα αγαπημένα σου προϊόντα με έκπτωση που αγγίζει έως και το 30%! Επωφελήσου!

And More