Ποιες είναι οι νέες τάσεις; Πώς θα βρω τα τέλεια προϊόντα για την επιδερμίδα μου; Η Chanel απαντά!

Για τον Dominique Papadopoulos σου έχω ξαναμιλήσει! Είναι international make up artist της Chanel (European Training Manager είναι o official τίτλος του), ταξιδεύει στην Ελλάδα δύο φορές τον χρόνο για να φωτογραφήσει beauty editorials για συγκεκριμένα περιοδικά και ο χρόνος του είναι εξαιρετικά περιορισμένος.

Πέραν αυτού, ανήκει στην κάστα των make up artists που μακιγιάρουν αβίαστα και έχει πολλά και πολύτιμα tips να μοιραστεί μαζί σου. Tips, τα οποία αν εφαρμόσεις θα δεις διαφορά στον καθρέφτη σου και θα είναι ξαφνικά σαν το χέρι σου να μεταμορφώθηκε σε χέρι επαγγελματία. Ναι! Έχω φτιάξει ήδη την δική μου λίστα με τα top 5 μυστικά ομορφιάς που μου έδωσε επί προσωπικού ο Dominique.

Όμως, αυτό δεν είναι μόνο δικό μου προνόμιο! Στην τελευταία άφιξη του Dominique στην Ελλάδα σου ζητήσαμε να μας στείλεις τις ερωτήσεις σου σχετικά με το μακιγιάζ. Οι ερωτήσεις συγκεντρώθηκαν, επιλέχτηκαν και απαντήθηκαν από έναν εκ των κορυφαίων make up artists του κόσμου αλλά και του θρυλικού οίκου Chanel.

Ποιες είναι οι τάσεις της Άνοιξης; Ποιο προϊόν ταιριάζει σε κάθε τύπο δέρματος; Υπάρχει κάποιο make up για ξηρές επιδερμίδες; Ο Dominique απαντά στο video που ακολουθεί!

Voila!

PS: οι εκπλήξεις της Chanel και του Dominique Papadopoulos δεν τελειώνουν εδώ. Ακολουθούν σύντομα δύο video tutorials με πρωινό και βραδινό μακιγιάζ αλλά και επίσημη πρώτη εμφάνιση της ολοκαίνουριας σειράς του οίκου Levres Scintillantes 2012 με ultra juicy lip gloss και υπέροχα βερνίκια!

Σε αφήνω με μια εικόνα από τα backstage των γυρισμάτων! Stay tuned!

Read More

And More