Ποιο είναι το μυστικό ομορφιάς των stars;

Αναρωτιέσαι πώς μπορεί η Halle Berry να είναι τόσο λαμπερή, sexy και όμορφη; Ή τι είναι αυτό που κάνει την Gwyneth Paltrow να διατηρεί μια αψεγάδιαστη επιδερμίδα; Πρόκειται για μια θεραπεία μερικών ωρών η οποία λέγεται “Fire and Ice”, γνωστή στα…πηγαδάκια του Hollywood και ως Red Carpet Treatment και όχι τυχαία, αφού η συγκεκριμένη προηγείται κάθε βραδιάς Όσκαρ ή άλλου σημαντικού event. Όσον αφορά στα αποτελέσματα που έχει; Κάνει απολέπιση, μειώνει το βάθος των ρυτίδων και αφήνει την επιδερμίδα απαλή και ανανεωμένη. Super!
Πώς λειτουργεί
Το πρόσωπο καθαρίζεται καλά για να “δεχθεί” το peeling (σε μορφή μάσκας) το οποίο περιέχει 18% γλυκολικό οξύ και ρετινόλη αφαιρώντας έτσι το επάνω στρώμα της επιδερμίδας και ενεργοποιώντας την παραγωγή κολλαγόνου. Η μάσκα μπορεί να παραμείνει στο πρόσωπο το πολύ 5 λεπτά και όχι περισσότερο. Πολλοί άνθρωποι αντέχουν λιγότερο, καθώς η μάσκα μπορεί να προκαλέσει έντονη φαγούρα ή αίσθημα καψίματος (Fire).
Σε δεύτερη φάση, και αφού αφαιρεθεί το peeling, εφαρμόζεται η δροσιστική και αναζωογονητική μάσκα (Ice). H μάσκα αυτή περιέχει στη σύνθεσή της υαλουρονικό οξύ, αντιοξειδωτικά από βότανα και καταπραϋντική αλόη ενώ έχει μυρωδιά μέντας. Αυτό το σημείο είναι ίσως και το πιο απολαυστικό, καθώς η αισθητικός ακουμπάει στα μάτια pom-pon και σβήνει τα φώτα για δέκα λεπτά.
Όταν πια η μάσκα αφαιρεθεί, το πρόσωπο είναι δροσερό και λαμπερό. Ίσως κάποιες φορές να έχει κόκκινα σημάδια από το peeling, ωστόσο μετά από λίγες ώρες η αίσθηση που μένει είναι 100% θετική.

Το δυσάρεστο, βέβαια, είναι ότι η συγκεκριμένη θεραπεία δεν έχει έρθει ακόμη στην Ελλάδα, οπότε για όλες εμάς που θέλουμε να το απολαύσουμε θα πρέπει τουλάχιστον να μπούμε σε αεροπλάνο!

And More