Ποιος είναι ο σωστός τρόπος να σπάσεις ένα σπυράκι!

Σε προειδοποιώ: σε αυτό το άρθρο θα δεις μια σειρά από… αηδιαστικές εικόνες! Οπότε μην συνεχίζεις να διαβάζεις αν δεν μπορείς- αντέχεις. Σε κάθε άλλη περίπτωση, να θυμάσαι ότι εγώ σε προειδοποίησα!

Άπειρες φορές, λοιπόν, σου έχουμε πει ότι είναι το μεγαλύτερο DON’T να πειράζεις μόνη σου τα σπυράκια σου γιατί σπας ένα και βγάζεις άλλα δέκα (διάβασε εδώ την επιστημονική εξήγηση γι’ αυτό!). Ωστόσο, ο Dr Mehmet Oz που για μας εδώ ήταν άγνωστος μέχρι που πήγε καλεσμένος στην Oprah, έχει διαφορετική άποψη. Ή τουλάχιστον, αναγνωρίζει τον πειρασμό στον οποίο μας βάζει ένα τεράστιο σπυράκι την στιγμή που το βλέπουμε ακριβώς απέναντί μας από τοοοοοσοοοο κοντινή απόσταση. Και όταν πήγε καλεσμένος στην Oprah έδειξε στο κοινό τον σωστό τρόπο να σπάμε ένα σπυράκι, χρησιμοποιώντας σαν οδηγό ένα τεράστιο, αηδιαστικό πράγμα που έμοιαζε με σπυράκι.

Και τώρα η σειρά από αποκρουστικές εικόνες για τις οποίες σε προειδοποίησα. Έχεις μια ακόμη ευκαιρία να ΜΗΝ τις δεις!

Βήμα 1: παίρνεις μια βελόνα και την αποστειρώνεις με οινόπνευμα

/

Βήμα 2: Πέρασε την βελόνα από τη μια μεριά του σπυριού στην άλλη.

/

Βήμα 3: Πίεσε απαλά

/

Βήμα 4: Πίεσε περισσότερο

/

Σύμφωνα με την γνώμη του γιατρού που ήταν καλεσμένος στην Oprah με αυτή τη μέθοδο αφαιρείς πραγματικά το “κακό” μέρος που είναι το πύον και όχι την γύρω περιοχή με αποτέλεσμα να μην την τραυματίζεις και να μην δημιουργούνται κι άλλα σπυράκια ή σημάδια.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΡΟΣΟΧΗ! Ναι αυτή η μέθοδος είναι εντυπωσιακή. Και ναι η Oprah πουλάει! Αλλά για κανέναν απολύτως λόγο ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΡΑΖΕΙΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΤΑ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΣΟΥ και επιμένω σε αυτό! Εξάλλου, γι’ αυτό υπάρχουν οι δερματολόγοι! Και να κάτι που δεν ήξερες: το να σπας τα σπυράκια σου είναι δείγμα χαμηλής αυτοεκτίμησης. Αλήθεια! Και την εξήγηση μπορείς να την διαβάσεις εδώ.

Read More

And More