Πώς ένα βραδινό μακιγιάζ μπορεί να σου αλλάξει όλο το πρόσωπο! Δες το video και καν΄το κι εσύ!

Το κάνουμε όλες: έχεις βραδινή έξοδο, κάνεις ένα smokey eye και ξαφνικά όλο το πρόσωπό σου αλλάζει. Και σίγουρα, δεν έχεις εντοπίσει πόσο μεγάλη είναι αυτή η αλλαγή εκτός αν βέβαια έχεις τραβήξει photo before- after του προσώπου σου. Να στο πω και αλλιώς: κατά καιρούς έχουν κυκλοφορήσει photos διασήμων με μακιγιάζ και χωρίς. Και η διαφορά είναι τεράστια. Κάπως έτσι συμβαίνει και με εσένα!

Σου παραθέτω τα δύο πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα γυναικών που κάνουν το τέλειο smokey. Χωρίς αυτό το smokey, όμως, τα μάτια τους δεν είναι τόσο μεγάλα. Για να μην μιλήσω για το υπόλοιπο πρόσωπο…

JLO



Kim Kardashian



Για να μην μακρυγορώ! Στο video που θα δεις παρακάτω κάναμε ακριβώς το ίδιο πείραμα. Ο Γρηγόρης Πυρπύλης, official make up artist της Maybelline New York, μου έκανε ένα βραδινό μακιγιάζ ξεκινώντας από το μηδέν. Δηλαδή, την επιδερμίδα μου χωρίς καν βάση. Ok… ίσως μόνο λίγη βάση. Θέλεις να δεις το πριν και το μετά; Ή αλλιώς: πώς είμαστε όλες χωρίς καθόλου make up και με βραδινό make up; Πάτησε play παρακάτω.

PS: Κι επειδή κάθετι που κάνουμε θέλουμε να έχει και πρακτικό χαρακτήρα, σε αυτό το βίντεο θα δεις και πώς να κάνεις μόνη σου το τέλειο βραδινό μακιγιάζ σαν επαγγελματίας!

PS2: Σήμερα ο Γρηγόρης Πυρπύλης ταξιδεύει στο Παρίσι για να πάρει μέρος στο Fashion Week εκεί. Άρα το μακιγιάζ που θα αντιγράψεις κι εσύ είναι από τα χέρια ενός top επαγγελματία που βρίσκεται στην καρδιά των τάσεων (και στην δική μας έτσι κι αλλιώς!). Wish him all the best!

Read More

And More