Πώς να κάνεις ένα γιορτινό μακιγιάζ με burgundy red χείλη! Προσοχή! Χρειάζεσαι μόνο μολύβια!

Ό,τι ήταν να ειπωθεί για το burgundy red στα χείλη έχει ήδη ειπωθεί (εδώ μπορείς να διαβάσεις τα tips του αγαπημένου μας Γρηγόρη Πυρπύλη!). Το απόλυτο χρώμα στα χείλη! Το hit της σεζόν! Το χρώμα που λάτρεψαν όλοι οι οίκοι με σημαιοφόρο τον Gucci κι ένα σωρό ακόμη. Σε αυτό το άρθρο θα περάσουμε στην πράξη! Και θα σου δείξουμε πώς μπορείς να κάνεις ένα λαμπερό burgundy red μακιγιάζ χωρίς κραγιόν. Και για να δεις πώς περίπου θα γίνεις, πάρε μια γεύση από τις σημαντικότερες beauty στιγμές της χρονιάς με πρωταγωνιστή αυτό το χρώμα στα χείλη, ακριβώς όπως τις απαθανάτισε ο φακός των σημαντικότερων φωτογράφων στον κόσμο!


Από αριστερά: Damon Baker, Andreas Ohlund, Mariano Vivanco

Γιορτινό burgundy red make up μόνο με μολύβια!
Βγάλε τα μολύβια σου (χωρίς την κόλλα χαρτί). Γράφουμε beauty διαγώνισμα με θέμα πώς να κάνεις το burgundy red make up βήμα προς βήμα. Σε αυτό το μακιγιάζ, όμως, θα χρησιμοποιήσουμε μόνο μολύβια (συνδυάζουμε δύο αποχρώσεις της αρεσκείας μας). Και αυτό γιατί τα κραγιόν κοστίζουν πολύ περισσότερο και αν δεν διαθέτεις ήδη στο νεσεσέρ σου μια τέτοια απόχρωση δεν θα θέλαμε να μπεις σε έξοδα. Επιπλέον, με το μολύβι το αποτέλεσμα θα διαρκέσει πολύ περισσότερο αφού δεν γλιστράει όσο το κραγιόν.
Προσοχή: τα χείλη σου πρέπει να είναι πολύ καλά ενυδατωμένα! Τρίψ’τα απαλά με ζάχαρη και μέλι πριν την βραδιά του ρεβεγιόν, αν φυσικά το επιλέξεις για τότε.

Και για να πας διαβασμένη στο κατάστημα καλλυντικών, σημείωσε μερικές αποχρώσεις που θα σου φανούν χρήσιμες (και μετά ακολουθεί το how to!).

Από αριστερά
1.
Les Crayon Levres απόχρωση Rouge Noir, Chanel
2. Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Lip Pencil απόχρωση Coral
3. MAC απόχρωση Basic Red
4. Shiseido Smoothing Lip Pencil απόχρωση Chianti
Tip: έχε στο νου σου ότι μπορείς να αναμείξεις δύο- τρία χρώματα μέχρι να δημιουργήσεις το χρώμα που σου αρέσει εσένα. Δεν είναι απαραίτητο να είναι τόσο σκούρο αν δεν νιώθεις άνετα με αυτό. Παίξε από light κόκκινο μέχρι σκούρο μοβ και απλώς άσε την φαντασία σου ελεύθερη!

Και πώς μπορώ να κάνω αυτό το μακιγιάζ;
Για να δεις πώς μπορείς να πετύχεις αυτό το μακιγιάζ βήμα προς βήμα κάνε κλικ εδώ.

Read More

And More