Πώς να κάνεις ένα top knot με ανάποδη γαλλική πλεξίδα!

Αγαπημένο μου χτένισμα είναι το top knot! Κι αν σκεφτείς και τα πλεονεκτήματα που έχει θα γίνει και δικό σου αγαπημένο. Ας επιχειρηματολογήσω: γίνεται σε χρόνο dt, δεν θέλει καν χτένα σε πολλές περιπτώσεις και δείχνει πολύ stylish. Επίσης ταιριάζει σε ίσια αλλά και σπαστά μαλλιά μεσαίου μήκους αλλά και πολύ μακριά. Άρα, με έναν πρόχειρο υπολογισμό, ταιριάζει στο 80% από εμάς.

Επειδή, όμως, το top knot μπορεί και να σε έχει κουράσει σου έχουμε τον έξυπνο τρόπο να δώσεις ένα twist στο χτένισμά σου. Πώς; Με μια πλεξίδα!

Ο Νικόλας Βιλλιώτης είναι ο official colorist της Garnier. Να στο θέσω αλλιώς: είναι ο άνθρωπος που κάνει τάση ό,τι χρώμα μαλλιών κυκλοφορεί εκεί έξω! Το κόκκινο της Χρηστίδου, το καστανό της Κοκκίνου και της Φουρέιρα, το ξανθό της Shaya. Αλλά είναι εξίσου θαυματουργός στο styling!

O Νικόλας, λοιπόν, αναβάθμισε αυτό το top knot μπλέκοντας μια ανάποδη γαλλική πλεξίδα. Αν δεν πιάνουν τα χέρια σου, ζήτησε την βοήθεια κάποιου: της μαμάς σου, της κολλητής σου, της αδερφής σου, όποιου… Αξίζει τον κόπο!

Extra tip: για να το κάνεις ακόμη πιο ενδιαφέρον, στόλισέ το με μια χρωματιστή κορδέλα που θα δέσεις φιόγκο στην βάση του top knot. Έχω κλείσει αυτό το χτένισμα σε λίγο καιρό τώρα για special occasion.

Πώς θα το κάνω; Απλώς ακολουθώντας τα βήματα που δείχνει εδώ ο Νικόλας Βιλλιώτης!

Read More

And More