Πώς να κάνεις τη μύτη σου να δείχνει πιο λεπτή!

Οι γυναίκες είμαστε γεμάτες ανασφάλειες! Και σε ότι έχει να κάνει με την εμφάνισή μας είμαστε οι πρώτες που κάνουμε την τρίχα… τριχιά (ή την μύτη… μυτάρα, για να είμαστε και εντός θέματος).

Εγώ έχω δύο πράγματα να σου πω για το jose nob (ο όρος που χρησιμοποιούν οι Αμερικάνοι όταν συζητούν για άκομψες μύτες μπροστά σε πλήθος και δεν θέλουν να γίνουν αντιληπτοί):
1. Είσαι κούκλα! Τι δεν καταλαβαίνεις; Και είναι αυτές οι ατέλειες που μας κάνουν τέλειες!
2. Αλλά να που κι εγώ συμμερίζομαι τις ανασφάλειές σου (και, πίστεψέ με, έχω πολλές περισσότερες από ΄σένα) γι’ αυτό και σε αυτό το θέμα θα ασχοληθούμε με το πώς να κάνουμε μια μύτη να δείχνει πιο λεπτή με τα όπλα του μακιγιάζ!

Τι θα χρειαστείς:
Για να δουλέψεις σωστά θα πρέπει να έχεις δύο προϊόντα για το contouring: ένα δύο τόνους πιο σκούρο από το make up σου και ένα δύο τόνους πιο ανοιχτό από το make up σου. Αν δεν φοράς make up, επίλεξε το χρώμα βάσει του τόνου της επιδερμίδας σου. Όσον αφορά τον τύπο του προϊόντος που θα επιλέξεις, είναι καθαρά δικό σου θέμα και έχει να κάνει με το τι έχεις συνηθίσει. Αν αγαπάς τις πούδρες, δούλεψε με αυτές. Αν αγαπάς τα υγρά make up, αυτά θα σε βολέψουν περισσότερο. Πάντως, μερικές βασικές συμβουλές είναι οι εξής:
– Τα υγρά make up ταιριάζουν καλύτερα στις ξηρές επιδερμίδες
– Οι πούδρες είναι ιδανικές για λιπαρές επιδερμίδες ή τις μικτές οπότε και συνήθως η ζώνη Τ (μέτωπο, μύτη, πηγούνι) εμφανίζει λιπαρότητα.

Για την τεχνική:

Κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo και ακολούθησε τα βήματα που θα βρεις εδώ.

Read More

And More