Πώς να κάνεις το κραγιόν σου να κρατήσει έξι ώρες σύμφωνα με την Pat McGrath!

Η Pat McGrath είναι η βασίλισσα του μακιγιάζ. Και κάθε beauty συμβουλή της την ακούμε ευλαβικά. Μεταξύ των 4961 μακιγιάζ που έκανε στο πλαίσιο των fashion weeks για την σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016-17 ήταν και αυτό του οίκου Prada με το κόκκινο κραγιόν.

Η Pat McGrath, λοιπόν, έδωσε αυτή την beauty συμβουλή που αν εφαρμόσεις το κραγιόν σου θα μείνει για έξι ολόκληρες ώρες. Να τι είπε!

“Τα κορίτσια φτάνουν νωρίς για την beauty προετοιμασία οπότε πρέπει να εξασφαλίσουμε ότι το μακιγιάζ τους θα έχει διάρκεια και το κραγιόν τους θα μείνει εκεί ακόμη κι αν φάνε ή αν πιούνε”, λέει η Pat McGrath και για να το εξασφαλίσει αυτό απλώνει μια πολύ ελαφριά στρώση concealer, από πάνω foundation, πούδρα σε μορφή σκόνης κι έπειτα το κραγιόν. “Μόνο τότε ξεκινάς να απλώνεις το κραγιόν! Και στο show του οίκου Prada το απλώσαμε με τα δάχτυλα και πινέλα και χωρίς να χρησιμοποιήσουμε καθόλου μολύβια χειλιών γιατί θέλαμε το αποτέλεσμα να μην δείχνει στιλιζαρισμένο”.

Αλήθεια, ήξερες ότι το κόκκινο κραγιόν έχει τους δικούς του κανόνες; Για να δεις τα μικρά μυστικά που θα έχουν τεράστιο αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σου κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More