Πώς να υιοθετήσεις το crown trend στα μαλλιά σου χωρίς να ξοδέψεις ούτε ευρώ!

Έχω καναδυό πολύ ενημερωμένα sites αγορών και ξέρω πως ό,τι δω εκεί θα γίνει τεράστιο trend τους επόμενους μήνες! Το freepeople είναι ένα από αυτά με άπειρα hair accessories. Αυτό που διαπίστωσα είναι ότι στην κατηγορία αξεσουάρ μαλλιών από τότε που μπήκε το Φθινόπωρο υπήρχαν άπειρα αξεσουάρ που θύμιζαν στέμμα.
Συμπέρασμα: κάτι συμβαίνει με τα crown accesories!

/

Και λίγες μέρες πριν στο πλαίσιο του Paris Fashion Week για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016 ο οίκος Saint Laurent έβγαλε τα μοντέλα στο catwalk με τιάρες.
Συμπέρασμα (το δύο): τα αξεσουάρ που φοριούνται κοντά στο μέτωπο θα γίνουν trend του επόμενους μήνες!

/

Από την άλλη, αυτό που συμβαίνει με τα hair accessories που φοριούνται κοντά στο μέτωπο είναι ότι δεν έχουν έρθει ακόμη στην Ελλάδα, ενώ ό,τι βρίσκεις online σε βγάζει κάπως εκτός προϋπολογισμού (το κάθε αξεσουάρ κοστίζει περίπου 60 ευρώ). Εκτός αυτού, μπορεί να θεωρείς το trend αρκετά τολμηρό!

Για όλους αυτούς τους λόγους, λοιπόν, η σκέψη ήταν η εξής: γιατί να ξοδευτείς για να επενδύσεις σε ένα crown hair accessory που μπορεί να είναι υπερβολικό και να μην κάνεις μια πλεξίδα- στέμμα; Η Ντίνα Τρούσσα, προσωπική hair stylist της Τατιάνας, μας έδειξε πώς!

Για να δεις το How To για να κάνεις ένα crown braid κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More