Πώς θα αποκτήσεις sexy επιδερμίδα πριν την παραλία

Ήξερες ότι το μεγαλύτερο όργανο του σώματός μας είναι η επιδερμίδα μας; Ειδικά, το καλοκαίρι που είναι εκτεθειμένη σε κοινή θέα όλες θέλουμε να έχουμε super sexy και απαλό αποτέλεσμα πριν την παραλία και όχι μόνο! Η λύση; Εύκολη και απλή: scrub! Τι ξέρεις, όμως, πραγματικά, γι’ αυτό;

Έχω απορίες!
“Κάθε πότε πρέπει να κάνω απολέπιση”;
Αυτή είναι η πιο συχνή απορία/ ερώτηση που κάνετε σχετικά με το scrub. Η απάντηση είναι ότι η συχνότητα έχει άμεση συνάφεια με τον τύπο της επιδερμίδας μας. Για τις κανονικές επιδερμίδες μια φορά κάθε δεκαπέντε μέρες, για τις λιπαρές εβδομαδιαίως ενώ για τις πολύ ξηρές είναι καλό να το εφαρμόζουμε μια φορά το μήνα χρησιμοποιώντας ένα προϊόν ήπιας απολέπισης και πλούσιο σε λάδι, ώστε να μην προκαλέσουμε φθορά στο υδρολιπιδικό φιλμ της επιδερμίδας μας.

Η απολέπιση step by step
1. Πριν ξεκινήσεις την εφαρμογή του scrub φρόντισε η επιδερμίδα σου να είναι νωπή.
2. Αν χρησιμοποιείς σκληρό σφουγγάρι, πρώτα άπλωσε πάνω baby oil και έπειτα το απολεπιστικό προϊόν. Έτσι, θα επιτύχεις βαθύ καθαρισμό και ενυδάτωση σε ένα.
3. Τρίψε με απαλές κυκλικές κινήσεις από τα πόδια προς τον κορμό (θα διεγείρεις παράλληλα και το κυκλοφορικό σου) και δώσε περισσότερη έμφαση στα ξηρά σημεία όπως τα γόνατα, οι αγκώνες και οι φτέρνες.
4. Μετά το scrub αφαίρεσε με άφθονο χλιαρό και όσο η επιδερμίδα σου είναι ακόμη νωπή άπλωσε μια γενναιόδωρη ποσότητα ενυδατικής. Με τον τρόπο αυτό θα πετύχεις διπλάσια ενυδάτωση.

Κάνε κλικ εδώ και δες μερικά από τα πιο νέα scrub που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά! Η επιδερμίδα σου θα αποκτήσει αμέσως αίσθηση μωρού!

Read More

And More