Πόσο κοστίζει, πώς γίνεται και πού! Έχουμε όλα τα inside info για το χένα tattoo της Στικούδη!

Πριν λίγες μέρες η Κατερίνα Στικούδη εμφανίστηκε σε party με ένα leopard tattoo. Και έγινε αρκετός λόγος για το αν ήταν αληθινό ή όχι… Αλλά εμείς εδώ είμαστε για να σου λύνουμε κάθε beauty απορία. Και κάπως έτσι, σήμερα σου έχουμε όλα τα info για το συγκεκριμένο tattoo. Να αυτό…

…Το οποίο ομολογουμένως δείχνει αρκετά sexy με ένα τέτοιο φόρεμα. Σε περίπτωση που είσαι κάπως extreme και θα ήθελες να ξέρεις πού το έκανε, πόσο κοστίζει, με ποια τεχνική γίνεται, θα τα βρεις όλα παρακάτω!

– Το tattoo είναι tattoo από χένα το οποίο η Κατερίνα Στικούδη το έκανε στο Θηρίο (φίλοι γαρ!). Το μεγαλύτερο μέρος έγινε free hand ενώ ένα κομμάτι μόνο δημιουργήθηκε με stencils. Η Κατερίνα, σύμφωνα με τα inside info μας, ζήτησε μια χένα σε μεγάλη επιφάνεια για μια φωτογράφιση. Η κοπέλα που της έκανε το tattoo, η Ακριβή, είχε ένα αντίστοιχο έγχρωμο leopard που άρεσε στην Κατερίνα και κάπως έτσι κατέληξε σε αυτό το σχέδιο. Αν σε ενδιαφέρει να κάνεις κάτι αντίστοιχο να ξέρεις ότι θα σου κοστίσει περίπου €70.00 (απαιτεί αρκετές ώρες δουλειάς!), και γίνεται με φυσική χένα που διαρκεί 15 μέρες.

Κι ένα close up που εξασφαλίσαμε για ΄σένα…

Λοιπόν, πώς σου φαίνεται η ιδέα; Θα το έκανες ή όχι; Ας το συζητήσουμε!

And More