Ψάχνεις πώς να βάψεις τα νύχια σου; Εδώ θα βρεις σίγουρα κάτι που θα σε ενθουσιάσει! (Part 2)

Σε προηγούμενο post σου είχαμε δείξει πέντε από τις εννιά συνολικά τεχνικές που μας προτείνει ο Tom Pecheux και η Estee Lauder. Και σήμερα, ήρθε η μέρα για τα υπόλοιπα τέσσερα, έτσι για να έχεις συνολική άποψη και έμπνευση! Παρακάτω υπάρχει και το αγαπημένο μου! Αλήθεια, ποιο είναι το δικό σου; Έχουμε voting στο τέλος του άρθρου!

Midnight Paris

Πέρασε ένα νύχι σε κάθε χέρι με όλες τις διαφορετικές σκούρες αποχρώσεις : Bete Noire, Blue Blood, Black Plum and Viper και Caviar. Όλα διαφορετικά και όλα σκούρα!

Nifty Shades of Grey

Άπλωσε το Caviar στο κάτω 1/3 του νυχιού. Έπειτα, άπλωσε το Chaos στο μεσαίο 1/3 του νυχιού και το Explosif στο υπόλοιπο νύχι ώστε να δημιουργήσεις ένα ombre αποτέλεσμα.
PS: Αυτή είναι η δική μου αγαπημένη τεχνική. Ακριβώς όπως και το Fifty Shades of Grey (παραλλαγή του ονόματος), βιβλίο που μου άρεσε πολύ και δεν ντρέπομαι να το πω. Χα!

Strip Tease Viper

Πέρασε τα νύχια με το Blue Blood ή το Viper. Σχεδίασε μια λεπτή λωρίδα με το Chaos από τη βάση του νυχιού ως την άκρη για μια λαμπερή αντίθεση, είτε σε όλα τα δάκτυλα είτε μόνο στο τέταρτο.

Strip Tease Blue Blood

Ότι ισχύει και παραπάνω!

Εσένα ποια είναι οι αγαπημένη σου τεχνική του Tom Pecheux. Τσέκαρε εδώ και τις υπόλοιπες πέντε προτού ψηφίσεις!

And More