Ψεύτικες βλεφαρίδες! Πόσες υπάρχουν, πώς τοποθετούνται, πόσο κοστίζουν! Δες το βίντεο!

Βλεφαρίδες! Μια παρεξηγημένη τάση στην ομορφιά που άλλες λατρεύουν και άλλες λατρεύουν… να μισούν! Γι’αυτό και αυτό το post έρχεται να ξεκαθαρίσει τα πράγματα: οι ψεύτικες βλεφαρίδες δεν σημαίνει ένας τεράστιος όγκος πάνω στο κινητό σου βλέφαρο που σε κάνει μετά βίας να ανοίγεις τα μάτια σου. Εκτός αν το θες. Γιατί και αυτές υπάρχουν! Οι σύγχρονες βλεφαρίδες υπάρχουν σε διάφορα μήκη και πυκνότητα και με διαφορετική καμπυλότητα. Για να στο κάνω εικόνα: είναι τόσες πολλές αυτές που μπορείς να βρεις όσο τα ρούχα στο Ζara!

Σου κάνω έναν πρόχειρο διαχωρισμό για να καταλάβεις (παρακάτω έχει και βίντεο! Εκεί η make up artist Θάλεια Βασιάδη έχει έρθει πλήρως εξοπλισμένη!).

Fancy βλεφαρίδες: αυστηρά για τολμηρές!

Ο εκκεντρικός οίκος Yamamoto μας έδειξε φέτος τεράστιες ψεύτικες βλεφαρίδες την στιγμή που τα editorials των περιοδικών πλημμυρίζουν από τέτοιες εικόνες, ειδικά στα γιορτινά τους τεύχη. Στα MAC επίσης μπορείς να βρεις τώρα τις ψεύτικες βλεφαρίδες που σχεδίασε ο Gareth Pugh. Πάρε γεύση…

Σε περίπτωση που είσαι τοοοοσο τολμηρή να ξέρεις που θα τις βρεις!

Κάτω βλεφαρίδες: για τις νέες Twiggy!

Όταν σκέφτομαι ψεύτικες βλεφαρίδες, σκέφτομαι Twiggy! Αν την αγαπάς όσο εγώ μάθε ότι είχε μεγαλύτερη μανία με τις κάτω βλεφαρίδες, παρόμοιες με αυτές που μας έδειξε ο οίκος Paul & Joe στο χειμερινό fashion show του. Στις έχουμε κι αυτές (υπομονή και θα ανταμειφθείς!).

Βλεφαρίδες σχεδόν φυσικές: για όσες δεν αντέχουν τις υπερβολές!

Στον Emmanuel Ungaro είδαμε σειρά από ψεύτικες βλεφαρίδες τοποθετημένες κατά μήκος του άνω βλεφάρου ενώ στην Alberta Ferreti το αποτέλεσμα ήταν πιο πρωινό με ψεύτικες τουφίτσες.

Στα πρακτικά:
– Πόσες ψεύτικες βλεφαρίδες υπάρχουν
– Πώς να διαλέξεις την σωστή
– Που θα τις βρεις
– Πόσο κοστίζουν
– Πώς τις τοποθετείς εύκολα μόνη σου
Οι απαντήσεις όλες στο βίντεο παρακάτω. Πάρα play!

And More