Quiz: Είσαι σίγουρη ότι χρησιμοποιείς τη σωστή μάσκαρα;

Όπως ακριβώς και με τις κρέμες, έτσι και με τη μάσκαρα αν δεν επιλέξεις το προϊόν που σου ταιριάζει πραγματικά το αποτέλεσμα που θα έχεις δεν θα είναι ποτέ το επιθυμητό! Και δεδομένου ότι στην αγορά κυκλοφορούν άπειρες μάσκαρα η επιλογή σου δυσκολεύει ακόμη περισσότερο. Είμαστε εδώ για να σου… ανοίξουμε τα μάτια (κυριολεκτικά, αφού μια λάθος μάσκαρα δεν αναδεικνύει το βλέμμα σου!) Απλώς, κάνε το quiz και δες στις απαντήσεις ποια μάσκαρα είναι τελικά κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου.
1.Ποιο είναι το μεγαλύτερο θέμα που αντιμετωπίζεις με τις βλεφαρίδες σου;


α) Είναι πολύ αραιές
β) Είναι ευθείες
γ) Είναι αρκετά κοντές

2.Πόσο συχνά απλώνεις μάσκαρα;

α) Περισσότερο από μια φορά την ημέρα
β) Μια φορά την ημέρα
γ) Μερικές φορές την εβδομάδα

3.Πόσο καιρό διαρκεί η μάσκαρά σου;

α) Λιγότερο από ένα μήνα
β) Λιγότερο από δύο μήνες
γ) Τρεις μήνες ή και περισσότερο

4.Πόσες μάσκαρα έχεις στο νεσεσέρ σου;
α) Μια
β) Δύο
γ) Τρεις μήνες ή και περισσότερο

5.Τι χρώμα μάσκαρα φοράς συνήθως;

α) Μαύρη
β) Καφέ
γ) Χρωματιστή, μπλε ή πράσινη

Αποτελέσματα

Περισσότερα Α
Αν έχεις αραιές βλεφαρίδες ή τις νιώθεις πολύ αδύναμες επένδυσε σε μια μάσκαρα πλούσια σε ενυδατικά και θρεπτικά στοιχεία. Επίσης, φρόντισε τις βλεφαρίδες σου και μην τις ταλαιπωρείς. Μην φοράς καθημερινά ψεύτικες βλεφαρίδες και μην κάνεις το ντεμακιγιάζ ματιών σου “άτσαλα”.Κάνε κλικ εδώ και δες τον σωστό τρόπο ντεμακιγιάζ και κυρίως των ματιών σου. Τέλος, πολύ σημαντικό είναι να μην έχεις στο νεσεσέρ σου μια μάσκαρα την οποία έχεις ανοίξει παραπάνω από τρεις μήνες. Μια ληγμένη φόρμουλα μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ευαισθησία ή και φθορά στις ήδη ταλαιπωρημένες βλεφαρίδες σου.
Ιδανική για σένα είναι η Double Extension Renewal Serum Mascara από την L’Oreal Paris (€20.66) με ορό που θρέφει τις βλεφαρίδες αλλά και η Hypnose Precious Cells της Lancome (€ 32.45).

Περισσότερα Β
Οι βλεφαρίδες σου βρίσκονται σε… απόλυτη ευθεία γι’ αυτό και πρέπει να βάλεις στο νεσεσέρ σου μια μάσκαρα που θα σου εξασφαλίσει “καμπύλες”. Επιπλέον, πολύ καλό gadget ομορφιάς είναι και το Mini Heated Lash Curler από τα Sephora (€ 15.60), ένα θερμαινόμενο ψαλίδι για βλεφαρίδες που σου χαρίζει το αποτέλεσμα που θες.
Plus: δοκίμασε την Fabulous Felines Leopard Luxe Plush Lash Mascara της MAC (€ 17.00) που χαρίζει καμπύλες!

Περισσότερα Γ
Έχεις κοντές βλεφαρίδες γι’ αυτό και χρειάζεσαι μια μάσκαρα που θα σου προσφέρει όγκο και ένταση στο βλέμμα. Μια καλή λύση, σε ειδικές περιπτώσεις είναι να φοράς ψεύτικες βλεφαρίδες. Εδώ θα βρεις όλα τα βήματα για να τις τοποθετήσεις σωστά και να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Επιπλέον, μερικές μάσκαρα που θα σου χαρίσουν μαύρο, έντονο χρώμα και μακριές βλεφαρίδες είναι η False Lash Effect της Max Factor (€ 19.47) αλλά και η νέα High Lengths Mascara της Clinique (€ 22.37) που μακραίνει μια μια κάθε βλεφαρίδα.

And More