Rose quartz manicure: πώς να κάνεις μόνη σου το μανικιούρ του ροζ χαλαζία που βλέπουμε παντού στο instagram

Οι κρύσταλλοι είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends του 2017 οι οποίοι χρησιμοποιούνται στην ομορφιά ποικιλοτρόπως: από τα spa μέχρι το nail art. Κάνοντας focus στο δεύτερο κομμάτι, έχουμε παρατηρήσει τελευταία πως το instagram έχει γεμίσει με μανικιούρ που μιμείται τον ροζ χαλαζία και φέρει το χαρακτηριστικό hashtag #rosequartzmanicure.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη leslieannng (@leslieannng) στις


Όπως συνηθίζουμε να λέμε στην ομορφιά, three’s a trend και δεν θα μπορούσαμε σίγουρα να αγνοήσουμε αυτό που βλέπουμε παντού γύρω μας…


Από την άλλη, ο ροζ χαλαζίας λέγεται ότι χαρίσει αισιοδοξία, χαρά ενώ μας κάνει πιο δημιουργικές (τι πιο δημιουργικό από ένα nail art), ενώ επίσης απομακρύνει την αρνητική ενέργεια και την αντικαθιστά με “δονήσεις αγάπης” (όσα προκύπτουν από ένα γρήγορο google search).

Με άλλα λόγια: δεν χρειαζόμασταν περισσότερες αφορμές για να επισκεφτούμε το αγαπημένο μας Νύχι- Νύχι και να σου δείξουμε πώς θα κάνουμε ένα τέτοιο… rose quartz manicure! Μάλιστα, δεν είναι και ιδιαίτερα δύσκολο, αρκεί να επενδύσεις σε ένα σωστό ημιδιάφανο pink-nude βερνίκι!

Για να περάσουμε από την θεωρία στην πράξη και να δεις πώς γίνεται αυτό το μανικιούρ που θα σου φέρει θετική ενέργεια βήμα- βήμα κάνε κλικ εδώ!

And More