Σε 10 βήματα σώμα που κάνει θραύση στην παραλία!

Ανήκεις στην κατηγορία εκείνη των γυναικών που δεν βγάζουν το παρεό τους μέχρι τη στιγμή που θα βουτήξουν στη θάλασσα; Όχι πια! Συγκεντρώσαμε τα 10 hot tips που θα σε κάνουν να πετάξεις από πάνω σου οτιδήποτε περιττό (και την κυτταρίτιδα και το λευκό χρώμα και την τριχοφυϊα) και θα στρέψουν όλα τα βλέμματα θαυμασμού πάνω σου!

Πριν την παραλία

1. Βρίσκεις ενοχλητικές εκείνες τις μικρές τριχούλες που δεν φεύγουν με τίποτα; Πριν κάνεις αποτρίχωση, τρίψε όλο το σώμα σου με μια σκληρή τρίχινη βούρτσα. Ακόμη και οι πιο μικρές τριχούλες θα ανασηκωθούν και θα φύγουν εντελώς.

2. Φοβάσαι το self tan αλλά θέλεις και χρυσαφένιο χρώμα; Μετά από κάθε ντους ανάμειξε ίση ποσότητα αντηλιακού και self tan και άπλωσέ το κατά μήκος του σώματός σου. Το λευκό χρώμα θα “σπάσει” αμέσως και η επιδερμίδα σου θα φαίνεται πιο μαυρισμένη.

3. Πρωί- βράδυ, άπλωσε τοπικά ένα προϊόν κατά της κυτταρίτιδας (εδώ θα βρεις τα καλύτερα που κυκλοφορούν στην αγορά!) και μην ξεχνάς να κάνεις απαλές κυκλικές κινήσεις μασάζ. Έτσι θα δεις διπλάσιο αποτέλεσμα στο μισό χρόνο.

4. Μια πολύ καλή σπιτική συνταγή κατά της κυτταρίτιδας είναι η εξής: Ανακάτεψε δύο κουταλιές της σούπας από ελληνικό καφέ που έβρασε, 1/2 φλιτζάνι βρασμένο και σουρωμένο τσάι, 2 κουταλιές της σούπας γαλάκτωμα σώματος, τρίψε για 10 λεπτά τα επίμαχα σημεία και ξέπλυνε με ζεστό νερό.

5. Φάε καρότα ή βράσε και άπλωσε το ζωμό στο σώμα σου όσο είσαι εκτεθειμένη στον ήλιο. Περιέχουν β-καροτένιο που ενεργοποιεί τη μελανίνη και σε βοηθά να μαυρίσεις πιο γρήγορα.

6.
Σπυράκια στην πλάτη; Εξόντωσέ τα απλώνοντας τοπικά χυμό λεμονιού. Την επόμενη μέρα θα έχουν μαραθεί.

7. Λέγονται love handles και είναι το σημείο εκείνο στα πλαϊνά της κοιλιάς που θεωρείται ενοχλητικό για τις περισσότερες από εμάς. Δεδομένου, όμως, ότι δεν προλαβαίνεις να κάνεις τα σετ των πλάγιων κοιλιακών που απαιτούνται, βάλε ελάχιστη ποσότητα self tan τοπικά σε στρογγυλό σχήμα.

Κατά τη διάρκεια

8. Επίλεξε ένα αντηλιακό με χρώμα και glitter για να δώσεις sexy λάμψη στην επιδερμίδα σου. Δεδομένου όμως ότι αυτά δεν διαθέτουν SPF, άπλωσε μετά από πάνω το αντηλιακό της επιλογής σου.

9. Αναζητάς το τέλειο scrub που θα κάνει την επιδερμίδα σου λεία και απαλή; Είσαι στο σωστό μέρος. Τρίψε σε όλο το μήκος του σώματός σου άμμο. Το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει!

10. Η σωστή στάση του σώματος πάντα βοηθάει. Ξάπλωσε με στιλ ανάσκελα. Αμέσως θα φανείς πιο αδύνατη!

And More