Sexy βλέμμα! Πώς να τοποθετήσεις ψεύτικες βλεφαρίδες- τουφάκια!

Ας πούμε αλήθειες: όσο καλό κι αν είναι το mascara που έχεις στο νεσεσέρ σου αν έχεις πολύ κοντές βλεφαρίδες δεν βλέπεις αποτέλεσμα όσες στρώσεις κι αν περάσεις. Βέβαια, ο καμόνας αυτός δεν ισχύει αν οι βλεφαρίδες σου είναι μεσαίου μήκους χωρίς καμία καμπυλότητα. Σε αυτή την περίπτωση ένα εξειδικευμένο mascara μπορεί να κάνει την διαφορά!

Fake it or leave it!
Αν ανήκεις στην πρώτη κατηγορία (I do!) ή αν απλώς θέλεις να προσθέσεις πόντους sex appeal στο βλέμμα σου δοκίμασε τις ψεύτικες βλεφαρίδες- τουφάκια. Είναι αγαπημένο trick των stars, εννοείται και των make up artists που επιμελούνται το look τους, και τις προτιμούν σε σχέση με τις ενιαίες ψεύτικες βλεφαρίδες διότι το αποτέλεσμα δεν δείχνει ψεύτικο και δεν “βαραίνει” το μάτι ώστε να το κάνει να δείχνει πιο καθοδικό. Πώς θα τις τοποθετήσεις; Θα σου πούμε σύντομα! Πριν, όμως, από αυτό δες παρακάτω τις stars που δεν αποχωρίζονται τις fake βλεφαρίδες τους ούτε γι’ αστείο!

Η Jennifer Love Hewitt, η Kim Kardashian (έχει σχεδόν εμμονή με τις ψεύτικες βλεφαρίδες!) και το αγαπημένο κορίτσι των αντρών, Megan Fox φορούν πάντα ψεύτικες βλεφαρίδες- τουφάκια.

Αλλά και η Jennifer Lopez, η Drew Barrymore αν και δεν το κάνει σε κάθε official εμφάνισή της και τέλος η γοητευτική Catherine Zeta Jones αγαπούν τις ψεύτικες αφέλειες σε τουφάκια, περισσότερο από τις ενιαίες.

Πώς να τοποθετήσεις μόνη σου τις ψεύτικες βλεφαρίδες- τουφάκια!
Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο μπορεί να φαντάζεσαι! Μάλιστα είναι κάτι που μπορείς να κάνεις μόνη σου και να τελειοποιηθείς με τον καιρό κάνοντας practice. Για να δεις πώς μπορείς να τοποθετήσεις τις ψεύτικες βλεφαρίδες- τουφάκια, κάνε κλικ εδώ!

And More