Σγουρά, ίσια, σπαστά: 3 γρήγορα χτενίσματα για κάθε τύπο!

Τα μαλλιά στις διακοπές είναι από τα βασικά θέματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Κάποιες φορές φριζάρουν, κάποιες άλλες δεν “στρώνουν” ή γίνονται ατίθασα. Δεδομένου, όμως, ότι καμία από εμάς δεν θέλει να περάσει τις διακοπές της μπροστά από τον καθρέφτη της, παίζοντας με τα νεύρα του φίλου της που θα την περιμένει, βρήκαμε τρία εύκολα και γρήγορα χτενίσματα για κάθε τύπο μαλλιών! Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα προϊόν και ελάχιστο… ταλέντο!

Σγουρά μαλλιά με έμπνευση από την AnnaLynne McCord

Γιατί μας αρέσει: Μπορεί τα σγουρά μαλλιά να είναι sexy, όμως το αλάτι της θάλασσας τα κάνει να δείχνουν αρκετά ατίθασα, ειδικά στις άκρες. Με το συγκεκριμένο look, οι άκρες καμουφλάρονται και το αποτέλεσμα δείχνει ανέμελο αλλά και sexy.
Πώς θα το πετύχεις: Αφού λουστείς, χρησιμοποίησε στις άκρες λίγη μάσκα μαλλιών. Χτένισε με μια χτένα με αραιά δόντια και πιάσε σε ένα χαλαρό, χαμηλό σινιόν. Δώσε όγκο στις ρίζες ανασηκώνοντας με τα δάχτυλά σου, άφησε μερικές τούφες να πέφτουν στο πρόσωπό σου και περίμενε να στεγνώσουν φυσικά. Το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει!
Θα χρειαστείς: Μια μάσκα μαλλιών όπως αυτή με γιασεμί από την Petit Marsailles.


Ίσια μαλλιά με έμπνευση από την Gwyneth Paltrow

Γιατί μας αρέσει: Γιατί δεν θα σου πάρει παρά μόνο μερικά λεπτά μέχρι να το πετύχεις και είναι πάντα chic και ταυτόχρονα νεανικό!
Πώς θα το πετύχεις: Αφού λουστείς, ψέκασε τη ρίζα των μαλλιών σου με ένα spray για όγκο ώστε να δώσεις ένα ελαφρύ boost στην τρίχα. Χτένισε απαλά με μια βούρτσα αέρος και πιάσε με ένα λαστιχάκι ίδιο με το χρώμα των μαλλιών σου.
Θα χρειαστείς: Ένα spray για όγκο όπως το Volume Layer Lift της Redken.

Σπαστά μαλλιά με έμπνευση από την Kate Bosworth

Γιατί μας αρέσει: Γιατί είναι μέσα στο πνεύμα της εποχής που θέλει οτιδήποτε επιτηδευμένο να δίνει τη θέση του στη… χαλαρότητα και στο μη στιλιζαρισμένο. Επιπλέον, δείχνει sexy και τον κάνει να πιστεύει ότι μόλις σηκώθηκες από το κρεβάτι… ή σχεδόν!
Πώς θα το πετύχεις: Λούσε τα μαλλιά σου και άπλωσε μια mousse για όγκο πιέζοντας στις άκρες. Αν βρίσκεσαι διακοπές, το συγκεκριμένο χτένισμα μπορείς να το πετύχεις απλώς με μια βουτιά! Το wavy που δημιουργεί το αλάτι της θάλασσας είναι απόλυτα φυσικό!
Θα χρειαστείς: Μια mousse για όγκο όπως το Heat Creations της Wella που ταυτόχρονα προστατεύει και από την φθορά που προκαλεί το πιστολάκι.

Read More

And More