Σπούδασε hair styling και κομμωτική στα εργαστήρια ελευθέρων σπουδών Misel Group!

Ο κόσμος της ομορφιάς είναι ένας κόσμος… όμορφος! Σκέψου το: το να ασχολείσαι με την εξωτερική εμφάνιση των ανθρώπων, να τους μεταμορφώνεις και να τους κάνεις να νιώθουν όμορφοι είναι κάτι που σου χαρίζει τρομερή ενέργεια. Κι ένας από τους βασικούς κανόνες μιας ευτυχισμένης πορείας είναι να μπορείς να κάνεις το hobby σου επάγγελμα!

Αν, λοιπόν, α) αγαπάς την ομορφιά και β) αυτή η περίοδος σε βρίσκει να αναζητάς τον δικό σου επαγγελματικό προσανατολισμό, σου έχουμε την τέλεια πρόταση: σπουδές κομμωτικής και hair styling στα Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών Κομμωτικής MISEL GROUP!

Θέλεις λεπτομέρειες; Στις έχουμε! Τα Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών Κομμωτικής MISEL GROUP έχουν καθιερωθεί στον χώρο της εκπαίδευσης ως ο πιο εξειδικευμένος φορέας παρέχοντας γνώσεις υψηλού επιπέδου στους σπουδαστές τους. Και οι λόγοι πολλοί!

1. Οι σπουδαστές των ΕΕΣ MISEL GROUP απολαμβάνουν το προνόμιο της εκπαίδευσης σε πραγματικό περιβάλλον εργασίας επειδή η εκπαίδευση τους πραγματοποιείται σε συνθήκες κομμωτηρίου.

2. Η διδακτέα ύλη συμπεριλαμβάνει όλη την βασική εκπαίδευση για την ειδικότητα της Κομμωτικής και ολοκληρώνεται με την νέα παγκόσμια τάση της μόδας.

3. Η αποκλειστική συνεργασία με την HAUTE COIFFURE FRANCAISE καθιστά τη διδακτέα ύλη μόνιμα ανανεώσιμη και αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι σπουδαστές των ΕΕΣ MISEL GROUP να είναι απόλυτοι γνώστες της μόδας σε παγκόσμιο επίπεδο.

4. Η επαγγελματική αποκατάσταση επιτυγχάνεται πριν το τέλος της φοίτησης.

5. Τα ΕΕΣ MISEL GROUP δημιουργούν επιδείξεις κομμωτικής και οι σπουδαστές παρουσιάζουν τη δουλειά τους σε επαγγελματίες κομμωτές που αναζητούν προσωπικό για τα κομμωτήρια τους.

Το όνειρο της επαγγελματικής καταξίωσης και της καλλιτεχνικής ανάπτυξης στο επάγγελμα της κομμωτικής περνά από την κορυφαία επιλογή των ΕΕΣ Κομμωτικής MISEL GROUP! Εσύ ακόμη σκέφτεσαι ποια επαγγελματική πορεία να ακολουθήσεις;

Read More

And More