Σταμάτα να απλώνεις το κραγιόν σου όπως ήξερες! Το νέο trend είναι τα blurred lips!

Ο κόσμος της ομορφιάς χωρίζεται σε δύο κατηγορίες: τον effortless και τον πιο επιτηδευμένο. Ο πρώτος (σ.σ. κόσμος) αγαπά οτιδήποτε φυσικό, χωρίς υπερβολές, εκείνη τη βάση που έχει δουλευτεί σωστά, για παράδειγμα, αλλά μοιάζει περισσότερο με second skin- καθόλου βάση. Ο δεύτερος αφιερώνει μια ώρα καθημερινά στο μακιγιάζ, κάνει οπωσδήποτε full makeup και δεν καταλαβαίνει εκείνη την άλλη κατηγορία που τοποθετεί απλώς τοπικά concealer όπου υπάρχει ατέλεια.

PAUSE: Αν ανήκεις στην δεύτερη κατηγορία μην συνεχίζεις να διαβάζεις…

Εδώ και κάμποσες σεζόν έχουμε δει το κραγιόν να αλλάζει τρόπο τοποθέτησης. Κάποιοι το ονόμασαν nirvana lips, κάποιοι άλλοι blurred lips. Ο σύντομος τρόπος για να στο περιγράψω και να σου γίνει το trend κατανοητό είναι ο εξής: το συγκεκριμένο trend είναι για τα χείλη ότι το bedhead για τα μαλλιά! Για να το πετύχεις δεν χρειάζεται να έχεις μολύβι χειλιών ούτε πινέλο και σίγουρα δεν πρέπει να είσαι ακριβής στις κινήσεις σου. Το αποτέλεσμα των blurred lips θυμίζει κάτι από ότι έχει απομείνει στα χείλη σου όταν από το πρωί έχεις φορέσει ένα lip stain. Είναι ότι έχει απομείνει.

Blurred lips: γιατί τώρα τόση συζήτηση;

Αυτό που συνηθίζουμε να λέμε στην ομορφιά είναι πως τα δύο είναι σύμπτωση, τα τρία είναι τάση. Στo fashion week της Νέας Υόρκης, λοιπόν, για την σεζόν Spring/Summer 2019 τον συγκεκριμένο τρόπο εφαρμογής κραγιόν το είδαμε σε πολλά fashion shows- οίκους. Σημείωσε…

Brock Collection: η έμπνευση για το show αυτό ήρθε από τα cowgirls ενώ το total look ολοκληρώθηκε από κραγιόν τοποθετημένο στα χείλη με έναν effortless τρόπο.

Hellessy: ηλιοκαμμένη επιδερμίδα με bronzer και peach τόνους και κραγιόν στην ίδια απόχρωση. Ένα πολύ ενδιαφέρον beauty combo που αγαπήσαμε!

Topshop: στην ίδια λογική και στους ίδιους τόνους κινήθηκαν τα πράγματα και για το show του Topshop.

Blurred lips: πώς θα το πετύχεις

Υπάρχουν δύο βασικές οδοί για να εξασφαλίσεις αυτό το αποτέλεσμα πολύ εύκολα. Ο πρώτος είναι να απλώσεις το κραγιόν σου χρησιμοποιώντας το δάχτυλό σου και ταμποναριστά. Ο άλλος, είναι να επενδύσεις σε ένα powder lipstick (η υφή του μοιάζει με πούδρα) το οποίο θα τοποθετήσεις απευθείας πάνω στα χείλη σου. Και στις δύο περιπτώσεις βασική προϋπόθεση είναι να έχεις ενυδατώσει πολύ καλά προηγουμένως τα χείλη σου ώστε να μην δημιουργούνται αυτές οι αντιαισθητικές κάθετες γραμμές. Για την απολέπιση των χειλιών σου τρίψε απαλά με μια οδοντόβουρτσα και άπλωσε από πάνω lip balm για ώρες. Και αφού ολοκληρώσεις το υπόλοιπο μακιγιάζ και λίγο πριν απλώσεις το κραγιόν σου ταμπόναρε με μια χαρτοπετσέτα.

Powder και ματ lipstick για να έχεις αυτό το αποτέλεσμα

Clinique Pop Lip Shadow απόχρωση Bright, €23.95

 

 

Tom Ford Shade and Illuminate Lips, απόχρωση Possession, €58.00

Nyx Powder Puff Lipie Cream απόχρωση Puppy Love, €8.50

Le Stylo Parisian Lips 04 Rendezvous Paris, Lancome, €26.18

 

MAC Powder Kiss, €19.50. Διαθέσιμο τον Οκτώβριο

 

Read More

And More