Στο pinterest η αναζήτηση “χτενίσματα με scrunchie” αυξήθηκε κατά 601%! Ιδού μερικές ιδέες!

Δεν είναι η πρώτη φορά που στο λέω, δεν είναι η τελευταία φορά που θα με δεις να το γράφω: το Pinterest είναι… μονάδα μέτρησης trends! Γιατί ότι ψάχνουν στο Pinterest σημαίνει ότι είναι αυτό που “παίζει” τώρα. Κι ευτυχώς, συχνά- πυκνά, το Pinterest φροντίζει να βγάλει λίστες με statistics ώστε να ξέρουμε πού κινούμαστε.

Σύμφωνα με το Byrdie της Αυστραλίας, η αναζήτηση “scrunchie hairstyles” παρουσίασε αύξηση κατά 601%! Μετάφραση: το scrunchie είναι το αξεσουάρ μαλλιών που πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσεις και αν δεν έχεις ιδέα πώς να το εντάξεις στην καθημερινότητά σου, ξεσηκώσαμε παρακάτω τις πιο ωραίες ιδέες που εντοπίσαμε στο Pinterest!

Πιάσε τα μαλλιά σου σε ένα messy half up τοποθετώντας το scrunchie όσο πιο στο κέντρο της κορυφής του κεφαλιού γίνεται. Για να πετύχεις το τέλειο messy αποτέλεσμα τα μαλλιά σου πρέπει να είναι ιδανικά σπαστά και με όγκο. Κάνε την προετοιμασία σου από το προηγούμενο βράδυ. Πώς; Ψέκασε με dry shampoo τις ρίζες των μαλλιών σου κι έπειτα πάρε το scrunchie σου και πιάσε ένα χαλαρό top knot. Το επόμενο πρωί όταν θα τα λύσεις τα μαλλιά σου θα έχουν τον τέλειο κυματισμό.

Twists και scrunchie! Πάρε δύο χοντρές τούφες από τα πλαϊνά και στριφογύρισέ τις ώστε να πετύχεις αυτό το twist που βλέπεις εδώ. Για να μείνει σταθερό το twist ψέκασε με ένα προϊόν styling. Το dry shampoo είναι και πάλι ιδανικό. Προτού πιάσεις τα μαλλιά σου με scrunchie, πιάσε πρώτα με ένα λαστιχάκι.

Αυτό το messy bun είναι τέλειο για τις weekend εξορμήσεις σου και μας αρέσει ιδιαίτερα αυτή η λεπτομέρεια: γιατί να πιάσεις τα μαλλιά σου με ένα scrunchie όταν μπορείς να πιάσεις με δύο; Προτίμησε τα λεπτά ώστε να μην το παρακάνεις με τους όγκους.

Ένα κλασικό ponytail και μια casual εμφάνιση μπορεί να γίνει πολύ πιο ενδιαφέρουσα αν σετάρεις χρωματικά το top σου με το scrunchie σου. Αυτό, ένα ζευγάρι κρίκοι, jeans και είσαι πανέτοιμη!

Αν έχεις πυκνά και μακριά μαλλιά χρησιμοποίησε ένα scrunchie με αρκετό όγκο και πιάσε τα μισά μαλλιά σου με τρόπο σαν να μην έχεις ολοκληρώσει την κοτσίδα σου αλλά σαν να την έχεις αφήσει στα μισά.

Κάνε μια πλεξίδα στα μαλλιά σου και χρησιμοποίησε ένα scrunchie για την βάση της πλεξίδας σου. Επένδυσε σε ένα scrunchie το οποίο να κάνεις χρωματική αντίθεση με τα μαλλιά σου.

Ένα πολύ, πολύ ψηλό ponytail με δύο scrunchie μπορεί να γίνει κέντρο της προσοχής. Φρόντισε οι άκρες από τις τούφες σου να “πετάνε” εσκεμμένα. Αφού πιάσεις, λοιπόν, τα μαλλιά σου μπορείς να τραβήξεις μερικές τούφες κι έπειτα να ψεκάσεις τοπικά με μια λακ ή να βάλεις ένα προϊόν τύπου pomade.

Γύρίσε ανάποδα και πιάσε ένα top knot πολύ κοντά στο μέτωπό σου το οποίο πρέπει να δείχνει και πάλι μισοτελειωμένο.

Αυτή η ιδέα είναι ιδανική για μακριά μήκη και πολύ πλούσια μαλλιά: πιάσε το μήκος της κοτσίδας σου χρησιμοποιώντας 3-4 scrunchie. Είναι σημαντικό να μην είσαι φρεσκολουσμένη ώστε να μην γλιστρούν τα scrunchie.

Θυμάσαι το hun (aka half bun); Καιρός να το επαναφέρεις στη ζωή σου χρησιμοποιώντας ένα πιο λεπτό scrunchie. To matchy- matchy, δηλαδή το χρωματικό σετάρισμα top και scrunchie, είναι κι εδώ μια πολύ καλή επιλογή!

 

And More