Τα 4 tips της Coco Rocha για κοντά μαλλιά!

Με τόσες να έχουν κόψει τα μαλλιά τους κοντά αυτό τον Χειμώνα (κι εδώ μπορείς να τις δεις αναλυτικά!) είναι πολύ λογικό να μπαίνεις σε πειρασμό και να σε σκέφτεσαι χωρίς τα μακριά σπαστά μαλλιά σου (Εσύ! Όχι εγώ! Εγώ θέλω πολύ δρόμο ακόμη για να πειστώ…). Και αν είσαι ένα τσακ πριν το κάνεις ή αν το έχεις ήδη τολμήσει, αυτές οι συμβουλές που έδωσε η Coco Rocha στο αμερικάνικο Glamour για το pixie cut θα σου φανούν πολύ χρήσιμα.

Σημείωσε, λοιπόν, τα Do’s and Dont’s ενός top model για τα κοντά μαλλιά…

1. Διάλεξε ένα στιλ που να ταιριάζει στο πρόσωπό σου!

Παίζω πολύ με τις περούκες λόγω δουλειάς. Πριν κόψω τα μαλλιά μου δοκίμασα πάρα πολλές κοντές περούκες μέχρι να βρω το κούρεμα που μου ταιριάζει.

2. Τα κοντά μαλλιά δεν είναι εύκολα!
Όλοι λένε ότι τα κοντά κουρεμένα μαλλιά είναι πιο εύκολα στο styling αλλά όταν είχα μακριά μαλλιά αυτό που έκανα ήταν να λούζω τα μαλλιά μου και να φεύγω! Τώρα πρέπει να δαμάσω αυτό το τέρας κάθε πρωί.

3. Πειραματίσου με την υφή των μαλλιών σου!
Όσο περισσότερα προϊόντα χρησιμοποιείς, τόσο πιο έντονο θα δείχνει το κοντό κούρεμά σου. Αν θέλεις ένα πιο ρομαντικό look χρησιμοποίησε ένα σίδερο για μπούκλες και άφησε τις άκρες των μαλλιών σου ελεύθερες.

4. Μην φοράς τα ίδια ρούχα με πριν!
Τα ρούχα μας δείχνουν διαφορετικά με τα κοντά μαλλιά. Τα δικά μου δεν πηγαίνουν με μακριά φορέματα κι έχω παρατηρήσει ότι από όταν κουρεύτηκα φοράω περισσότερο δερμάτινα jackets.

PS: Αλήθεια, έχεις κάποιο tip για κοντά μαλλιά; Αν ναι, θα ήθελα να το ξέρω! Έλα να ανοίξουμε μια… μεγαααααλη συζήτηση για μαλλιά!

Read More

And More