Τα αγαπημένα μας scrub σώματος από €9.50! Για τέλειο σώμα μέχρι το καλοκαίρι!

Αυτή είναι η περίοδος που κάθε μα κάθε κορίτσι πάνω σε αυτόν τον κόσμο κάνει focus στο σώμα! Αυτό που κάνουμε, όμως, οι περισσότερες είναι να επενδύουμε σε μια κρέμα αδυνατίσματος ή σύσφιξης ή κατά της κυτταρίτιδας. Αλλά μέχρι εκεί!

Έλα πιο κοντά… Θα σου πω ένα μυστικό: ένα scrub σώματος είναι επίσης πολύ σημαντική αγορά. Η κυκλοφορία του αίματος επιταχύνεται, οι πόροι της επιδερμίδας ανοίγουν και τα ευεργετικά συστατικά του προϊόντος που θα βάλεις μετά δρουν σωστότερα.

Και κάτι ακόμα σημαντικό: ο τρόπος που θα κάνεις scrub στο σώμα σου ή που θα απλώσεις την κρέμα παίζει σημαντικό ρόλο! Ιδού μερικά πρακτικά σκίτσα που ξεσήκωσα από το press kit της Clarins…

Στο μπάνιο: scrub και αμέσως μετά κρύο νερό!

Ποτέ μην υποτιμάς την αξία του κρύου νερού! Στο τέλος του μπάνιου σου και αφού έχεις απλώσει το scrub στα επίμαχα σημεία, γύρισε το νερό στο κρύο και πέρασέ το από τα πόδια προς τους ώμους σου. Είναι ο πιο φυσικός και εύκολος τρόπος να κάνεις την επιδερμίδα σου πιο σφριγηλή! Αλλά προσοχή: με μια φορά δεν θα δεις διαφορά!

Μετά το scrub: Πώς πρέπει να απλώνεις την αδυνατιστική σου κρέμα


1. Στέγνωσε το δέρμα σου με τα χέρια σου!
Πριν απλώσεις την αδυνατιστική σου κρέμα πίεσε απαλά 2-3 φορές το σημείο πίσω από τα γόνατα αλλά και ψηλά στα πόδια. Έτσι βοηθάς το δέρμα σου να στεγνώσει γρηγορότερα. Έπειτα, ζέστανε αρκετή ποσότητα αδυνατιστικής κρέμας ακολουθώντας κυκλικές κινήσεις αλλά προς τα πάνω.
2. Για την κοιλιά
Κάνε τις παλάμες σου γροθιές και άσκησε απαλές πιέσεις στην κοιλιά σου. Το ένα σου χέρι πρέπει να ανεβαίνει και το άλλο να κατεβαίνει. Καν’ το για μερικά λεπτά επιμένοντας στα σημεία που έχεις περισσότερες καμπύλες.
3. Για τους μηρούς
Τοποθέτησε τα χέρια σου το ένα απέναντι στο άλλο πάνω στους μηρούς. Τράβηξέ τα προς τα έξω χωρίς να χάνεις την επαφή με το δέρμα σου. Επανάλαβε τρεις φορές.

Και μερικά tips για τα scrub
1.
Υπάρχουν scrub που είναι σχεδόν “ξηρά” και κάποια άλλα που έχουν μεγάλη περιεκτικότητα και σε λάδι. Τα δεύτερα μάλιστα κάνουν και ενυδάτωση με αποτέλεσμα μετά να μην χρειάζεσαι ενυδατική.
2. Η απολέπιση πρέπει να γίνεται 1 φορά την εβδομάδα ή κάθε 15 μέρες. Η καθημερινή χρήση μπορεί να ερεθίσει την επιδερμίδα σου όπως ακριβώς και το έντονο τρίψιμο.
3. Περιόρισε την χρήση scrub στα “προβληματικά” σημεία και μια φορά κάθε 15 μέρες καν’ το σε όλο το σώμα.

Κάνε κλικ εδώ και δες τα scrub που μας αρέσουν περισσότερο από €9.50!

And More