Τα μανικιούρ της ορκωμοσίας!

Κάποιες πρόχειρες σκέψεις: Εδώ και κάμποσες μέρες το θέμα που απασχολεί τους πάντες είναι η πολιτική, η νέα κυβέρνηση, ο νέος πρωθυπουργός κουλουπού. Και ως στήλη ομορφιάς δεν έχουμε καμία σχέση με το θέμα. Αλλά να που η Vogue με το άρθρο της για το πώς οφείλει να ντύνεται η κυρία πρωθυπουργού άνοιξε το δρόμο (βεβαίως, πρέπει κάποιος να εξηγήσει στην συντάκτρια της Vogue πως λόγω θέσης και πολιτικών πεποιθήσεων είναι κάπως αδύνατον η Περιστέρα να κυκλοφορεί με Prada ή Lanvin). Anywayzzz…

Σε συνέχεια, λοιπόν, αυτού του μπερδεύω το lifestyle με την πολιτική θέματος (και με δεδομένο ότι να κάπως το lifestyle επηρεάζεται) σκέφτηκα: γιατί να μην πάρει θέση και αυτή εδώ η στήλη; Και η καλύτερη πρόφαση γι’ αυτό το διαδικτυακό τρολάρισμα που γίνεται έτσι κι αλλιώς ήταν η ορκωμοσία. Μερικά κοντινά πλάνα μετά να οι σημειώσεις μου για τα… μανικιούρ των νέων υπουργών.

Έλενα Κουντουρά

Μαρία Κόλλια Τσαρουχά

Νάντια Βαλαβάνη

Ράνια Αντωνοπούλου

Θεανώ Φωτίου

Μερικά πρόχειρα συμπεράσματα για τα παραπάνω (γιατί τελικά τα σημάδια του beauty δεν είναι τυχαία):
1. Τα άβαφα νύχια είναι τάση. Και παρακάτω σου έχω κάμποσους σχεδιαστές που στα ανοιξιάτικα shows τους για το 2015 επέλεξαν να αφήσουν τα νύχια των μοντέλων τους άβαφα.

Από πάνω και δεξιόστροφα: Gucci, Issa, Derek Lam, Dries Van Noten ή αλλιώς οι οίκοι που επέλεξαν στο ανοιξιάτικο catwalk τους να βγάλουν τα μοντέλα τους στην πασαρέλα με ένα απλό top coat στα νύχια.

2. Το συγκεκριμένο μανικιούρ έχει και όνομα! Λέγεται honeymoon manicure και είναι αυτό που… πού και πού αφήνεις τα νύχια σου άβαφα για να ηρεμήσουν από τα βερνίκια. Είναι αλήθεια αυτό που σου λέω κι εδώ μπορείς να διαβάσεις περισσότερα.

3. ‘Η απλώς έχουμε κυβέρνηση που πλαισιώνεται από συγκεκριμένο στιλ (στα μαλλιά, στα ρούχα, ακόμη και στα νύχια!). Θέλω να πω… η Έλενα Ράπτη δεν θα το έκανε ποτέ αυτό!Αντί επιλόγου:

1. Αυτό το θέμα ήταν… just for fun
2. Αυτό το θέμα… δεν θα ήταν αν η ‘Αρτεμις δεν ξόδευε εργατοώρες για τα screen shot
3. Aν δεν ξέρεις τι χρώμα να βάψεις τα νύχια σου δεν πειράζει. Είναι η καλύτερη και πιο ανώδυνη μορφή άγνοιας! Και σου εύχομαι να έχεις πάντα ΜΟΝΟ και ΤΕΤΟΙΟΥΣ προβληματισμούς!

Read More

And More