Τα μυστικά των stars για super λαμπερά μαλλιά!

Λατρεύεις τα λαμπερά μαλλιά της Jenifer Aniston; Ή μήπως είσαι πιο κοντά στο extreme hair cut της Rihanna; Διάσημες star που κοσμούν τα εξώφυλλα των πιο glossy περιοδικών μοιράζονται εδώ τα μυστικά τους για μια…αντι-bad hair day!
Jennifer Aniston
Η Jennifer, η star που έγινε διάσημη με τον ρόλο της στα Φιλαράκια και προκάλεσε το αδιαχώρητο στα κομμωτήρια από κορίτσια που ήθελαν να αποκτήσουν το Rachel cut, έχει ίσως τα πιο όμορφα μαλλιά του Hollywood. Υπεύθυνος για το αποτέλεσμα είναι ο hair stylist Chris McMillan, ο οποίος όπως έχει δηλώσει παλαιότερα στο βρετανικό Elle, εμπνεύστηκε το διάσημο κούρεμά της από το μοντέλο Beri Smither.
Ποιο όμως είναι το μυστικό που ακολουθεί η Jennifer Aniston και κάνουν τα μαλλιά της να δείχνουν τόσο υγιή; Η Jennifer επισκέπτεται τον κομμωτή της κάθε έξι εβδομάδες για βαφή και κούρεμα ενώ στο ενδιάμεσο περιποιείται εντατικά τα μαλλιά της. Μια φορά την εβδομάδα απλώνει μάσκα βαθιάς ενυδάτωσης (αγαπημένα της προϊόντα είναι τα Shu Uemura) και όταν δεν έχει υποχρεώσεις αφήνει τα μαλλιά της να στεγνώνουν φυσικά.
Liv Tyler


Η Tina Cassaday, personal hair stylist της Liv Tyler ακολουθεί μια μυστική συνταγή η οποία έχει σαν αποτέλεσμα λαμπερά μαλλιά σε όλο το μήκος τους και κοστίζει μόλις… 0 ευρώ! Περνάει ένα παγάκι σε όλο το μήκος των μαλλιών. Λόγω θερμοκρασίας, τα λέπια της τρίχας κλείνουν και τα μαλλιά δείχνουν λεία και υγιή.
Rihanna


Ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που δεν διστάζει να πειραματίζεται με το styling των μαλλιών της, ωστόσο βασικό μέλημά της είναι η διατήρηση της φυσικής τους υγείας. Το τελευταίο της adrogyne look με τη μακριά φράντζα μας αρέσει πολύ! Δεδομένου όμως ότι το styling σε στεγνά μαλλιά αφυδατώνει την τρίχα, η Rihanna βρέχει την φράντζα με άφθονο νερό κι έπειτα στεγνώνει με πιστολάκι, φροντίζοντας ώστε ο αέρας να ακολουθεί την φορά της τρίχας. Ολοκληρώνει με λακ για μεσαίο κράτημα από την ασφαλή απόσταση των 15 εκατοστών.
Gwen Stefani


Το καθημερινό styling και οι συχνές βαφές μαλλιών έχουν γίνει πλέον συνήθεια για την εκκεντρική Gwen Stefani. Παραδόξως, όμως τα μαλλιά της διατηρούν τη λάμψη τους. Πώς; Η Gwen απλώνει μάσκα επανόρθωσης δύο φορές την εβδομάδα σε στεγνά μαλλιά και την αφήνει να δράσει για 45 ολόκληρα λεπτά. Έπειτα, ξεπλένει με άφθονο χλιαρό νερό για περίπου 5 λεπτά.
Charlize Theron


Η μοιραία ξανθιά του Hollywood λατρεύει τα homemade καλλυντικά. Μια φορά το μήνα απλώνει ελαιόλαδο στα μαλλιά της και το αφήνει να δράσει για 15 λεπτά. Έπειτα απλώνει το σαμπουάν δύο φορές κάνοντας μασάζ και ξεπλένει με άφθονο κρύο νερό. Έτσι, ενυδατώνει σε βάθος την τρίχα και προστατεύει τα μαλλιά από την φθορά που προκαλεί το συνεχές styling και οι βαφές μαλλιών.
Katie Holmes


Τα πάντα λαμπερά μαλλιά της Katie Holmes είναι αποτέλεσμα μιας…ακριβής συνήθειας που έχει υιοθετήσει. Λούζει τα μαλλιά της με Evian, μια συνήθεια την οποία έχει υιοθετήσει από την έταιρη κακομαθημένη του Hollywood, την Victoria Beckham.

Read More

And More