Τα πιο hot trends στην περιποίηση του προσώπου ΤΩΡΑ!

Στο γραφείο καθημερινά φτάνουν δεκάδες προϊόντα περιποίησης ενώ όλη η εβδομάδα είναι γεμάτη παρουσιάσεις στις οποίες μαθαίνουμε για τα νέα λανσαρίσματα. Όταν, λοιπόν, από τα δέκα προϊόντα που φτάνουν τα 5-6 είναι BB κρέμες ή αντηλιακές με χρώμα, τότε μιλάμε για νέα τάση στην ομορφιά. Σκέψου το σαν κάτι παρόμοιο με αυτό που συμβαίνει στην μόδα: όταν οι περισσότεροι σχεδιαστές βγάζουν παντελόνια, φορέματα και πουκάμισα με ασπρόμαυρε ρίγες, τότε καταλαβαίνεις ότι η ρίγα είναι τάση.

Με λίγα λόγια, αν έχεις αυτά στο ντουλάπι του μπάνιου σου είσαι η πιο ενημερωμένη beauty καταναλώτρια! Ή να στο θέσω αλλιώς, αν θέλεις να είσαι πραγματική beauty trend setter πρέπει να προσθέσεις στο beauty routine σου τα παρακάτω προϊόντα…

Μάσκες που φοριούνται την νύχτα και ξεπλένονται το άλλο πρωί



Πρόκειται για προϊόντα πολύ πλούσια σε ενυδατικά στοιχεία, τα οποία φοράς το βράδυ πριν πέσεις για ύπνο (μια φορά την εβδομάδα περίπου), ξεπλένεις το άλλο πρωί και βλέπεις το πρόσωπό σου ξεκούραστο και ενυδατωμένο. Εγώ την βάζω συνήθως αν το επόμενο πρωί έχω μια από τις παρουσιάσεις για τις οποίες σου μίλησα παραπάνω και θέλω να δείχνω ξεκούραστη και όμορφη.
Τέτοιες μάσκες είναι η Moisture Surge Overnight Mask της Clinique (€34.90) και η So Much To Dew Midnight Mask της Sampar που βρίσκεις αποκλειστικά στα Sephora.

BB κρέμες για λιπαρές ή μικτές επιδερμίδες

Οι BB κρέμες είναι ίσως το μεγαλύτερο trend που πέρασε ποτέ από την ομορφιά. Και είναι ελάχιστες αυτές οι εταιρίες που δεν έχουν την δική της ΒΒ. Ωστόσο, αν και αρχικά η φιλοσοφία της ΒΒ ήταν μια κρέμα για όλες τις γυναίκες, στην πορεία άρχισαν να βγαίνουν εξειδικευμένες ΒΒ. Η πιο πρόσφατη κατηγορία είναι οι ΒΒ για λιπαρές ή μικτές επιδερμίδες, καθώς πολλές καταναλώτριες είχαν δηλώσει ότι της αγαπούν αλλά η αίσθηση που αφήνουν είναι βαριά.
Αν ψάχνεις μια τέτοια ΒΒ δοκίμασε την Garnier Combination To Oily Skin (€9.99) αλλά και την Dream Pure BB της Maybelline New York με 2% σαλικυλικό οξύ που ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος (€9.95)

CC κρέμες

Μετά τις BB creams που ξεκίνησαν από την Γερμανία ήρθαν οι CC creams με ιαπωνικές καταβολές. Τα αρχικά τους προέρχονται από τις λέξεις Color Correction και κάνουν focus στην ομοιοχρωμία. Μάλιστα, κάποιες εταιρίες που δεν κυκλοφόρησαν ΒΒ πέρασαν κατευθείαν στην CC τεχνολογία.
Μια από τις CC που δοκιμάσαμε και μας άρεσε πολύ είναι η CC Cream της Tommy G. Ενυδατώνει, χαρίζει ματ αποτέλεσμα που διαρκεί, δίνει ομοιόμορφο τόνο και κάλυψη, καλύπτει πόρους και κηλίδες και προστατεύει από τον ήλιο χάρη στο SPF20 που διαθέτει. Bonus: η πολύ καλή τιμή της! €12.90!


Tinted αντηλιακές κρέμες

Αυτή είναι η περίοδος που οι αντηλιακές φτάνουν σωρηδόν. Και σχεδόν κάθε εταιρία έχει ανάμεσα σε άλλα προϊόντα και μια αντηλιακή με χρώμα. Προσοχή: η αντηλιακή με χρώμα δεν έχει καμία σχέση με το make up που διαθέτει SPF. Η πρώτη κάνει focus στην αντηλιακή προστασία, έχει πολύ υψηλότερο δείκτη και επίσης αφομοιώνεται με τον χρωματικό τόνο της επιδερμίδας σου. Δηλαδή, δεν υπάρχουν αποχρώσεις.
Από τις tinted αντηλιακές που θα σε αφήσουν ικανοποιημένη είναι η Capital Soleil κρέμα με χρώμα και SPF 50 της Vichy και η 1Sun Protection Liquid Foundation SPF 30 της Shiseido.

And More