Τα ponytail δεν είναι για τις bad hair days! Οι δέκα πιο cool κοτσίδες που θα θες να κάνεις κάθε μέρα!

Το ponytail ή, αλλιώς, η κοτσίδα είναι η πιο αυτονόητη- εύκολη επιλογή όταν έχεις μια bad hair day- τα μαλλιά σου δεν στρώνουν- δεν πρόλαβες να λουστείς. Κάπως έτσι, λοιπόν, οι περισσότερες πιάνουμε τα μαλλιά μας μια με δύο φορές την εβδομάδα όταν θέλουμε να καμουφλάρουμε μια κακή κατάσταση.

Λοιπόν! To ponytail είναι ένα από τα πιο cool πράγματα που μπορείς να κάνεις με τα μαλλιά σου, γενικά! Σου δίνει στιλ, σε σώζει από τη ζέστη και για να στο αποδείξουμε συγκεντρώσαμε παρακάτω δέκα αγαπημένα μας ponytail που θα σε πείσουν να υιοθετήσεις αυτό το χτένισμα ΚΑΘΕ.ΜΙΑ.ΜΕΡΑ.

Καμία δεν μπορεί να απογειώσει περισσότερο το ponytail από την ίδια την JLO. Τράβηξε το όσο πιο ψηλά στην κορυφή γίνεται και καν’το επίσης όσο πιο σφιχτά γίνεται! Επίσης, διατήρησε το tip με την τούφα που θα τυλίξεις περιμετρικά της βάσης της κοτσίδας ώστε να καλύψεις το λαστιχάκι.

https://www.instagram.com/p/BkzzEnshXQB/?taken-by=hairbymichellesultan

Χαμηλό wet ponytail που καταλήγεις σε πλεξίδα. Πιάσε με ένα λαστιχάκι στο ύψος του αυχένα και συνέχισε να δουλεύεις το μήκος με άλλο τρόπο: πλέκοντας μια κορδέλα από την μια και την άλλη μεριά ή απλώς περνώντας πολύ λεπτά λαστιχάκια και από τη μια και από την άλλη μεριά.

Σίγουρα αυτό δεν πρόκειται για ένα ponytail το οποίο κρατάς για μια bad hair day! O hair stylist Vernon François όταν το δημιούργησε είπε ότι βρισκόταν σε… ponytail fever και βλέποντας το αποτέλεσμα καταλαβαίνουμε ακριβώς τι εννοούσε!

https://www.instagram.com/p/Bkk4AjUgJ4r/?taken-by=glencocoforhair

Αυτή η κοτσίδα της Chrissy Teigen φαίνεται πολύ εντυπωσιακή αλλά στην πραγματικότητα δεν απαιτεί πολλά skills. Ουσιαστικά πιάνεις μια σφιχτή κοτσίδα κι έπειτα πλέκεις ένα

https://www.instagram.com/p/BlEm-KLFEa_/?taken-by=daniellepriano

Τα ponytail είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να κάνεις face lift. Όσο πιο ψηλά στην κορυφή του κεφαλιού το κάνεις και όσο πιο σφιχτά, τόσο πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα θα πετύχεις. Και για να το κάνεις και πολύ updated πιάσε το ponytail σου με ένα scrunchie.

Είναι ένα στιλ που μας πρωτοσυστήθηκε μερικά χρόνια πριν ως bubble ponytail αλλά πάντα θα θεωρείται stylish- ποτέ άκαιρο. Plus: είναι πολύ εντυπωσιακό και μάλιστα για το πόσο εύκολα μπορείς να το πετύχεις: πιάσε μια χαμηλή σφιχτή  κοτσίδα, κάνε χωρίστρα στη μέση και βάλε κατά μήκος σφιχτά λαστιχάκια.

https://www.instagram.com/p/Bh9FFG3F7dC/?utm_source=ig_embed

Αν έχεις πολλά μαλλιά ή αν δεν θέλεις να χάσεις τον όγκο που δημιούργησες στο μπροστινό μέρος αυτό είναι ένα πολύ καλό trick: πιάσε το πίσω μέρος των μαλλιών σου με ένα λαστιχάκι πολύ σφιχτά κι έπειτα κρέπαρε το μπροστινό μέρος, φέρε τα μαλλιά σου προς τα πίσω ώστε να συναντήσουν τα υπόλοιπα και πιάσε με ένα ακόμη λαστιχάκια και τις δύο μικρότερες κοτσίδες αυτή τη φορά.

https://www.instagram.com/p/BjoAHLEjKY8/?utm_source=ig_embed

Αν έχεις πολύ μακριά μαλλιά εκμεταλλεύσουν το! Πιάσε μια χαμηλή σφιχτή κοτσίδα στο ύψος του αυχένα και πέρασε περιμετρικά ένα κομμάτι υφάσματος. Επίλεξε ένα που να κάνει contrast με το χρώμα των μαλλιών σου: μαύρο αν είσαι ξανθιά, οποιοδήποτε άλλο χρώμα αν είσαι μελαχρινή.

View this post on Instagram

#profile @off____white

A post shared by Joan Smalls (@joansmalls) on

Wet look που καταλήγει σε χαμηλή κοτσίδα σεταρισμένο με ένα τσόκερ θα σου εξασφαλίσουν ένα πολύ sexy combo όπως το είδαμε και το ξεσηκώσαμε από την Joan Smalls!

View this post on Instagram

we could jus …..

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Δεν γίνεται να μιλάς για ponytail και να μην γίνεται ειδική μνεία στην βασίλισσα του ponytail, Ariana Grande η οποία τελευταία έχει καθιερώσει αυτόν τον τρόπο για να κάνει το ponytail της: πιάνει όλα τα μαλλιά ψηλά και σφιχτά και αφήνει μια τούφα την οποία φέρνει στο πλάι ως χωρίστρα και την οποία στερεώνει με το αγαπημένο τσιμπιδάκι των 90’s.

 

Read More

And More