Τα χέρια σου υποφέρουν τον Χειμώνα; Δες την κρέμα που έφτασε στο γραφείο και μας ενθουσίασε!

Στον μικρόκοσμο του TLIFE καταλαβαίνεις ότι έχει έρθει Χειμώνας όταν τα κορίτσια στο γραφείο σου ζητάνε ενυδατική κρέμα χεριών. Και ναι, 9 στις 10 αντιμετωπίζουμε το ίδιο πρόβλημα με τα αφυδατωμένα χέρια που υποφέρουν από την χαμηλή θερμοκρασία κάθε τέτοια εποχή. Γι’ αυτό και αυτή η beauty άφιξη στο γραφείο μας ενθουσίασε! Γιατί, απλά, δεν θα μας απασχολήσει ποτέ ξανά το ζήτημα αυτό!

/

Η κρέμα χεριών Cera di cupra είναι μια καλλυντική θεραπεία για τα χέρια που περιέχει:
Φυσικό κερί μελισσών: εξασφαλίζει φυσική προστασία του δέρματος καθυστερώντας τα σημάδια γήρανσης του δέρματος
Γλυκερίνη, Αλαντοΐνη: με μαλακτική και επουλωτική δράση
Η γλυκερίνη, η αλαντοΐνη και το κερί μελισσών είναι φυσικά υλικά, αυτό σημαίνει ότι προσελκύουν και διατηρούν το σωστό επίπεδο ενυδάτωσης. Η σύνθεση από φυσικές και μη ερεθιστικές ουσίες την κάνουν να ενδείκνυται και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα.
Η νέα σύνθεση PLUS περιέχει 2% κερί μέλισσας, 10% γλυκερίνη και ενισχυμένη αλαντοίνη χωρίς να περιέχει parabens.

Όσα πρέπει να ξέρεις για την Cera di Cupra
Η παραγωγή και το λανσάρισμα των προιόντων Cera di Cupra ξεκίνησε την δεκαετία των 50, χάρη στην διορατικότητα του Dr. Nicola Ciccarelli, ο οποίος δημιούργησε την πιο διάσημη καλλυντική κρέμα στην Ιταλία. Ο φαρμακοποιός από την περιοχή Cupra Marittima πού ήταν μελισσοκόμος , παρατήρησε την εκπληκτική ποιότητα κεριού που οι μέλισσες διατηρούν στις κυψέλες τους. Ανακάλυψε ότι, το μείγμα του κεριού των μελισσών προσφέρει ιδιότητες που δύσκολα λαμβάνονται από άλλα συστατικά και προσθέτοντας κι άλλες αυστηρά φυτικές ουσίες ο Dr. Ciccarelli δημιούργησε μια αξιόλογη κρέμα που την ονόμασε Cera di Cupra, λογω του κεριού μέλισσας (Cera στα Ιταλικά σημαίνει κερί) που περιέχει , και Cupra είναι η ονομασία της πόλης και το όνομα μιας όμορφης θεότητας, της θεάς Cupra. Από τότε παρασκεύασε και άλλα προϊόντα με κύριο συστατικό το πολύτιμο κερί των μελισσών.
Σήμερα, η Cera di Cupra είναι μια πλήρης σειρά προϊόντων για την περιποίηση του προσώπου και του σώματος και εξασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα, την προστασία και την φυσικότητα που χρειάζεται το δέρμα για να μένει νεανικό και όμορφο σε κάθε ηλικία!

Read More

Read More