Τέλος τα ψέματα! 10 προϊόντα που θα μειώσουν την κυτταρίτιδά σου από… τώρα!

Δεν είναι τυχαίο που διάλεξα να κάνω ΑΥΤΟ το αφιέρωμα ΑΥΤΗ τη μέρα! Και πέρα από το προφανές, υπάρχει κι άλλος λόγος. Αλλά ας τους απαριθμήσω:
1. Είναι 1η Απριλίου. Αλλά σε ότι έχει να κάνει με το σώμα σου… τελείωσαν τα ψέματα! Όσο κρύφτηκες, κρύφτηκες κάτω από τα χοντρά σου ρούχα!
2. Η 1η όποιου μήνα είναι μια καλή ημερομηνία να αρχίσεις κάτι. Μια δίαιτα ή ας πούμε να ξεκινήσεις να βάζεις ένα προϊόν κατά της κυτταρίτιδας. Ειδικά η 1η Απριλίου που είναι δύο μήνες πριν την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού και πριν βρεθείς με ένα μπικίνι σε κάποια παραλία.

Μιλώντας για μπικίνι και παραλία, λοιπόν! Έχεις μπροστά σου δύο ολόκληρους μήνες για να αποκτήσεις ένα όμορφο σώμα. Και παρακάτω συγκεντρώσαμε τα 10 αγαπημένα μας και κάποια ολοκαίνουρια προϊόντα αδυνατίσματος, σύσφιξης και κατά της κυτταρίτιδας. Αλλά επειδή δεν μου αρέσει να σου λέω ψέματα (ούτε καν σήμερα!) να ξέρεις πως από μόνο του το προϊόν δεν αρκεί!

Οπότε, κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo για να δεις τα προϊόντα που διαλέξαμε κι έπειτα δες εδώ 5 καθημερινές συνήθειες που διώχνουν την κυτταρίτιδα

And More