Θέλεις λαμπερά μαλλιά που μυρίζουν υπέροχα; Να γιατί τα νέα Timotei θα γίνουν τα αγαπημένα σου!

No 1 στη λίστα με τις beauty εμμονές των γυναικών είναι τα όμορφα, λαμπερά μαλλιά που μυρίζουν υπέροχα. Και είναι εκείνα τα ίδια απαλά μαλλιά που θέλει να χαϊδεύει ο καλός σου… Φυσικά! Και κράτησε την λέξη “φυσικά” ως keywords! Γιατί σε αυτό το post σου έχουμε 1. την σειρά που θα σου εξασφαλίσει τέλεια, λαμπερά, υγιή και με υπέροχη μυρωδιά μαλλιά και 2. με απόλυτα φυσικό τρόπο, χάρη στην σύνθεσή τους!

Ανακάλυψε την νέα σειρά Timotei με αγάπη από τη φύση!
Το Timotei εμπνέεται από τη φύση και χρησιμοποιεί 100% φυσικά εκχυλίσµατα βοτάνων, λουλουδιών και φυτών για
να αναδείξει τη φυσική ομορφιά των μαλλιών μας (σε αυτό οφείλεται και η υπέροχη μυρωδιά για την οποία σου μίλησα παραπάνω). Ανακάλυψε κι εσύ την αγαπημένη σου σειρά Timotei σε νέες συσκευασίες, με βελτιωμένες συνθέσεις που δεν περιέχουν parabens και υπέροχα αρώματα που θα λατρέψεις! Οι νέες συσκευασίες Timotei αφήνουν μειωμένο αποτύπωμα στο περιβάλλον, αφού είναι πλήρως ανακυκλώσιµες, φτιάχνονται από 25% ανακυκλωµένο πλαστικό και χρησιμοποιούν 7%-18% λιγότερο πλαστικό σε σχέση µε τις παλιές. Και το καλύτερο στο άφησα για το τέλος: με 0% parabens σου εξασφαλίζει μαλλιά λαμπερά με απόλυτα φυσικό τρόπο!

Πες μας τον τύπο σου, να σου πούμε ποιο Timotei σου ταιριάζει!
Κανονικά, ξηρά, λιπαρά, βαμμένα… Στα ολοκαίνουρια ανανεωμένα Timotei υπάρχουν οκτώ διαφορετικές σειρές ώστε να βρεις αυτή ακριβώς που ταιριάζει στο δικό σου τύπο μαλλιών. Και μόλις έφτασε η ώρα να γίνουν οι συστάσεις!

Timotei Ξανθές ανταύγειες για ξανθά ή με ανταύγειες μαλλιά

Με 100% φυσικό εκχύλισμα χαμομηλιού
Το Timotei Ξανθές Ανταύγειες, εμπλουτισμένο με φυσικό εκχύλισμα χαμομηλιού, αναδεικνύει τις ξανθές αποχρώσεις και χαρίζει εκτυφλωτική λάμψη για όμορφα, υγιή ξανθά μαλλιά που μαγνητίζουν το βλέμμα.

Timotei Φρεσκάδα & Δύναμη για κανονικά μαλλιά

Mε 100% φυσικό εκχύλισμα από Βότανα των Άλπεων
Το Timotei Φρεσκάδα & Δύναμη, εμπλουτισμένο με εκχύλισμα βοτάνων, δυναμώνει τα μαλλιά κάθε μέρα, χαρίζοντάς τους φρεσκάδα που διαρκεί με τα αναζωογονητικά αρώματα της ορεινής αύρας.

Timotei Εντατική επανόρθωση για ξηρά ή ταλαιπωρημένα μαλλιά

Mε 100% φυσικό έλαιο Αvocado
Το Timotei Εντατική Επανόρθωση, εµπλουτισµένο µε έλαιo αvocado θρέφει την τρίχα, βοηθώντας στην επανόρθωση της ξηρής και κατεστραμμένης επιφάνειάς της και χαρίζει στα μαλλιά απαλότητα και λάμψη.

Timotei Αναδόμηση & Λάμψη για ξηρά και αφυδατωμένα μαλλιά

Mε 100% φυσικό εκχύλισμα Ρόδου Ιεριχούς
Το Timotei Αναδόμηση & Λάμψη είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισµα από ρόδο Ιεριχούς, που επιβιώνει για χρόνια στην ξηρασία και του αρκεί µια σταγόνα νερού για να ζωντανέψει! Επανορθώνει την τρίχα από το εσωτερικό της, χαρίζοντας απαλότητα, δύναµη και λάµψη στα ξηρά και αφυδατωµένα µαλλιά. ∆εν περιέχει χρωστικές.

Timotei 2 σε 1 Εντατική φροντίδα για ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά

Με 100% φυσικό έλαιο καρύδας
Το Timotei 2 σε 1 Εντατική Φροντίδα είναι σαμπουάν & conditioner μαζί εμπλουτισμένο με εκχύλισµα καρύδας. Καθαρίζει, θρέφει και ξεμπερδεύει τα µαλλιά, χαρίζοντάς τους ένα εθιστικά υπέροχο άρωμα!

Timotei Φρεσκάδα & Καθαριότητα για κανονικά μαλλιά με τάση λιπαρότητας

Mε 100% βιολογικό εκχύλισµα Πράσινου Τσαγιού
Το Timotei Φρεσκάδα & Καθαριότητα, εμπλουτισμένο με εκχύλισμα από βιολογικό πράσινο τσάι, αναζωογονεί τα μαλλιά, αφήνοντάς τα όμορφα και ανάλαφρα. Δεν περιέχει parabens, σιλικόνη ή χρωστικές. Με συσκευασία ανταλλακτικού που συμφέρει!

Timotei 2 σε 1 απαλή φροντίδα για κανονικά μαλλιά

Mε 100% φυσικό έλαιο Αμυγδάλου
Το Timotei 2 σε 1 Απαλή Φροντίδα είναι σαμπουάν & conditioner μαζί, εµπλουτισµένο µε έλαιο αµυγδάλου. Καθαρίζει απαλά και περιποιείται τα µαλλιά, αφήνοντάς τα λεία και λαµπερά, για ένα όµορφο και υγιές loοk κάθε µέρα.

Timotei Ζωντανό Χρώμα για βαμμένα μαλλιά

Mε 100% φυσικό εκχύλισμα Kαμέλιας
Το Timotei Ζωντανό Χρώμα, εµπλουτισµένο µε εκχύλισμα καµέλιας, προστατεύει τα βαµµένα µαλλιά, διατηρώντας την ένταση του χρώµατος και τη λάµψη τους.

Read More

And More