Θέλεις να μακρύνεις τα μαλλιά σου τώρα; Μάθε εδώ τα πάντα για τα extensions και καν΄το όπως οι stars!

Τη μια μέρα τις βλέπεις με μαλλιά κάτω από τους ώμους και την επόμενη ακριβώς με κοντά. Μετά από λίγο (κάποιες και το ίδιο βράδυ) φωτογραφίζονται με πολύ, πολύ μακριά μαλλιά, αλογοουρές ή ακόμη και αφέλειες. Εντάξει! Οι stars μπορεί να έχουν τα πάντα αλλά δεν μπορούν να βγάλουν μαλλιά σε μερικές ώρες! Μπορούν, όμως, να… βάλουν μαλλιά!

Παρακάτω σου έχουμε βίντεο με όλες τις λεπτομέρειες για τα extensions από την εταιρία Stamper. Πόσο κοστίζουν; Πού θα τα βρεις; Πόσα είδη τρίχας υπάρχουν; Σε ποια μήκη; Πρέπει να τα παραγγείλεις ή υπάρχουν ήδη κάποια έτοιμα; Τι είναι η κουμπωτή τρέσα; Μπορώ να βρω extension κοτσίδα; Όλες τις απαντήσεις θα τις βρεις στο βίντεο. Αλλά πριν από αυτά, δες τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα διασήμων που αγαπούν τα extensions!

Rihanna

H Rihanna αλλάζει μήκη μαλλιών με την ίδια συχνότητα που εμείς αλλάζουμε σεντόνια. Το κοντό μήκος που βλέπεις αριστερά δεν προέκυψε επειδή η Rihanna έκοψε τα μαλλιά της αλλά επειδή αποφάσισε να βγάλει τα extensions για λίγες μέρες. Βέβαια, μετά τα έβαλε ξανά κι έκτοτε την βλέπουμε να κυκλοφορεί με τα μαλλιά που έχει στην δεξιά photo (ok, στην πλειοψηφία!) με το χαρακτηριστικό της undercut.

Karlie Kloss

Παρόλο που το Karlie cut είναι το κούρεμα της χρονιάς, η Karlie Kloss έχει που και που την ανάγκη να αλλάζει την εμφάνισή της. Στην δεξιά την βλέπουμε με κοτσίδα λίγες μέρες πριν. Ήξερες ότι υπάρχει κοτσίδα- extensions που την βάζεις πανεύκολα μόνη σου; Στο βίντεο που ακολουθεί θα δεις όλες τις λεπτομέρειες!

Victoria Beckham

Πριν λίγο καιρό σε φωτογράφιση η Posh έβγαλε τα extensions, φωτογραφήθηκε με το Karlie look αλλά την επόμενη κιόλας μέρα αποφάσισε ότι τα μακριά μαλλιά της αρέσουν περισσότερο! Και κάπως έτσι, ξανάβαλε την κουμπωτή της τρέσα!

Πάτησε play και μάθε τα πάντα για τα extensions στο βίντεο που ακολουθεί!

Read More

And More