Τι να κάνεις με το ημιμόνιμο μανικιούρ σου αν έχουν περάσει μέρες κι έχει χαλάσει!

4 στις 10 που διαβάζετε τώρα αυτό το άρθρο μπορεί και να είστε σε αυτήν ακριβώς τη φάση… Η οποία φάση είναι η εξής: οι περισσότερες από εμάς (κι εγώ σίγουρα, ναι!) πριν φύγω για διακοπές κάνω πάντα ένα ημιμόνιμο μανικιούρ. Έτσι, για να έχει διάρκεια και στις δύο εβδομάδες που θα λείπω. Αλλά σε όλο αυτό το διάστημα τα νύχια μεγαλώνουν και στη βάση τους μένει ένα κενό που ok, δεν είναι ό,τι καλύτερο!

Και κάπως έτσι, οι δύο εβδομάδες περνάνε και μπορεί να έρθει και μια τρίτη κατά την οποία να μην προλαβαίνεις να κλείσεις ραντεβού για να βγάλεις το gel μανικιούρ. Τι κάνεις; Να μια ωραία ιδέα…


Παίρνεις ένα βερνίκι άλλου χρώματος (μας αρέσει και να κάνει αντίθεση) και με ένα λεπτό πινελάκι γεμίζεις την βάση κάνοντας ένα μισοφέγγαρο. Έτσι, είναι σαν να έκανες ένα ολοκαίνουριο ανάποδο γαλλικό!

Την ιδέα ανέβασε στο instagram της η Jin Soon Choi πολύ διάσημη nail artist που κάνει και Vogue, αλλά κάνοντας κλικ παρακάτω στην κάθε photo σου έχουμε μια δική μας ιδέα για το gel manicure που αν την ακολουθήσεις δεν θα σε ενοχλήσει καθόλου που τα νύχια σου θα μακραίνουν!

Read More

And More