Τι συμβαίνει όταν πραγματικά κορίτσια αντιγράφουν χτενίσματα που βλέπουν στο Pinterest; Αυτό πρέπει να το δεις!

Αν έπρεπε να περιγράψω την σύχρονη φάση στον κόσμο της ομορφιάς θα είχα να κάνω τις εξής δύο επισημάνσεις. Ότι το πράγμα έχει γυρίσει όλο στο DIY, aka στο Do It Yourself, aka 2 στο καν’το μόνος σου και πως έχουμε επιστρέψει στο real beauty και είναι ok που δεν έχεις το τέλειο πρόσωπο των μοντέλων στα περιοδικά γιατί τα ίδια τα μοντέλα δεν έχουν το τέλειο πρόσωπο. Για την ακρίβεια έχουν τόνους make up και αρκετό ρετούς από πάνω τους. Που πλέον έχει μειωθεί κι αυτό κατά πολύ (και το make up!) γιατί, όπως σου είπα, το πράγμα έχει επιστρέψει στο real beauty.

Στο πλαίσιο, λοιπόν, των δύο παραπάνω επισημάνσεών μου υπάρχει και το pinterest που σου δίνει ένα σωρό ιδέες για να κάνεις τα νύχια, το μακιγιάζ ή τα μαλλιά σου. Ας σταθώ στο τελευταίο: Πόσο εύκολο είναι να κάνεις υπερθεαματικούς κότσους στα δικά σου μαλλιά, όμως; Θέλω να πω ότι κι εμείς εδώ μέσα από το TLIFE και την στήλη How To σου δίνουμε συνεχώς ιδέες αλλά πόσες από αυτές καταφέρνεις ή μπαίνεις στην διαδικασία να δοκιμάσεις (καν’το! Σε κάθε περίπτωση καν΄το! Ακόμη κι αν αποτύχεις! Γιατί να κάνεις βαρετά πράγματα όταν μπορείς να κάνεις τόσο ωραία πράγματα με την εμφάνισή σου;).

Στο βίντεο που θα δεις παρακάτω τέσσερα κανονικά κορίτσια που κυκλοφορούν ανάμεσά μας δοκιμάζουν να αντιγράψουν hair tutorials από το pinterest. Πόσο εύκολο είναι στην πράξη;

Αλήθεια, εσύ έχεις δοκιμάσει ποτέ να αντιγράψεις χτενίσματα είτε από το Pinterest είτε από το TLIFE; Πάντως, εμείς εδώ σου έχουμε άπειρες ιδέες για κάθε περίπτωση: είτε πιάνουν τα χέρια σου, είτε όχι!

Read More

And More