To φημισμένο γάντι του Kessa ξαναχτυπά! Η θεραπεία που θα εκτοξεύσει τη γοητεία σου στα ύψη!

Για το γάντι του Kessa σου έχουμε ξαναμιλήσει! Αν απουσίαζες από το συγκεκριμένο μάθημα, φρεσκάρω την μνήμη σου πρόχειρα λέγοντάς σου ότι πρόκειται για ένα γάντι φτιαγμένο 100% από μαλλί γίδας. Σε χώρες τις ανατολής το συγκεκριμένο “προϊόν” λατρεύεται από τις γυναίκες αφού σου προσφέρει τέλεια απολέπιση και διώχνει μακριά τις τοξίνες (“Οταν η ειδικός μου έκανε απολέπιση με το γάντι ήταν σαν να είχα να κάνω μπάνιο μέρες! Έφευγαν μέρη της επιδερμίδας μου κι ένιωθα να βγαίνει νέο δέρμα!” μου είπε μια φίλη. Κράτησέ το σαν πληροφορία! Θα το νιώσεις κι εσύ).

Τα καλά νέα; Στο Nilaya Mystic Spa υπάρχει μια νέα θεραπεία, η Kessa Noir, απόλυτα εξειδικευμένη ώστε να προετοιμάσει το σώμα μας για το καλοκαίρι και την εμφάνισή μας με μπικίνι!

Kessa Noir: Μάθε περισσότερα!
Ένα μαύρο σαπούνι, το οποίο αποτελείται από ένα μείγμα ευκάλυπτου, μαύρης και πράσινης ελιάς προετοιμάζει την επιδερμίδα για ένα δυναμικό μασάζ με το φημισμένο γάντι του kessa. Οι ειδικοί κόκκοι του γαντιού προσφέρουν τέλεια και βαθιά απολέπιση, χαρίζοντας μοναδική λάμψη και αναζωογόνηση στην επιδερμίδα. Τέλος, ένα πλούσιο γαλάκτωμα σώματος, εμπλουτισμένο με άνθη πορτοκαλιάς θα προσφέρει εξαιρετική ενυδάτωση, προστασία και ανανέωση της επιδερμίδας, σκεπάζοντας την ταυτόχρονα με ένα διακριτικό άρωμα και ένα πέπλο φρεσκάδας, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Extra tip: Συνδυάστε τη θεραπεία, απολαμβάνοντας ένα άκρως αναζωογονητικό oriental massage, έτσι για να διώξεις το άγχος της εβδομάδας!

Και πόσο θα μου κοστίσει;
Εδώ έχεις δύο επιλογές: Η Kessa Noir θεραπεία διαρκεί 40 λεπτά και κοστίζει €50 ενώ αν την συνδυάσεις με oriental massage το κόστος ανεβαίνει στα €140 και η διάρκεια είναι 103 λεπτά.

And More