Το κομμωτήριο Voulalas Hair μας δείχνει τα τέλεια Ombrés με τη βαφή ΙΝΟΑ!

Ο διαγωνισμός INOA Ombrés Nature Star βρίσκεται σε εξέλιξη και μέσα από την στήλη της ομορφιάς θα σε ενημερώνουμε συνεχώς για τους νικητές της εβδομάδας! Και πριν προχωρήσουμε σε details για τον νικητή της δεύτερης εβδομάδας σου υπενθυμίζουμε ότι: πρέπει να μπεις εδώ, να κάνεις LIKE στη φωτογραφία με το ombré look που σου αρέσει περισσότερο και αυτομάτως μπαίνεις στην κλήρωση και διεκδικείς το δικό σου τέλειο ombré από την INOA, μια επαγγελματική φωτογράφιση από το TLIFE κι ένα μοναδικό φόρεμα Vassilis Zoulias! 3 ακόμα τυχερές κερδίζουν προϊόντα Περιποίησης και Styling LP για έναν ολόκληρο χρόνο!

Γιάννης Βουβαλάς: ο νικητής της δεύτερης εβδομάδας!

Ο Γιάννης Βουλαλάς, ιδιοκτήτης του κομμωτηρίου Voulalas Hair (Ιαλεμου 35,Λαμπρινη,Αθηνα, Τηλ. 2102918292) είναι ο νικητής της δεύτερης εβδομάδας ο οποίος μέχρι την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές έχει κερδίσει περισσότερα από 930 Like για το ombré που δημιούργησε. Εμείς τον επισκεφτήκαμε στο κομμωτήριό του και μας αποκάλυψε όλα τα μυστικά για το τέλειο ombré, όπως μόνο ένας επαγγελματίας μπορεί να σου εξασφαλίσει, μας μίλησε για το νέο ombré που απαιτεί λιγότερα ντεγκρανταρίσματα και μας έδειξε live πώς γίνεται ένα φρεσκάρισμα ombré στα μαλλιά μας!

Πώς ενημερωθήκατε για τον διαγωνισμό INOA Ombrés Nature Star και αποφασίσατε να συμμετέχετε;
Ενημερωθήκαμε μέσω των συνεργατών μας από την L’Oréal Professionnel κι επειδή πάντα μας αρέσει να δημιουργούμε αποφασίσαμε να δηλώσουμε συμμετοχή.

Περιγράψτε μας την τεχνική την οποία χρησιμοποιήσατε!
Δουλέψαμε σε αποχρώσεις της μόκας στη ρίζα του μοντέλου από την νέα συλλογή της INOA Ombrés Nature και έπειτα ξανοίξαμε τις άκρες κάνοντας χωρίστρες. Οι πρώτες χωρίστρες μέχρι το ύψος των αυτιών έγιναν με διαφάνειες και από το ύψος των αυτιών και πάνω με πλεκτές διαφάνειες οι οποίες είναι πολύ λεπτές. Πρόκειται για μια τεχνογνωσία που μόνο ο κομμωτής μπορεί να σου την εξασφαλίσει.

Η φωτογράφιση έγινε στη φύση. Πώς προέκυψε το concept αυτό;
Το concept προέκυψε ομαδικά, ακριβώς όπως και το οmbré. Εγώ δημιούργησα το χρώμα, η συνεργάτης μου Πέτρα Μπάσουλα επιμελήθηκε το χτένισμα και όχι μόνο, η Θεανώ Ντακόλια ανέλαβε το make up και φωτογράφος μας ήταν ο Γιώργος Ξίγκος. Βγήκαμε, λοιπόν, έξω στην ύπαιθρο να βρούμε την Άνοιξη! Μια φωτογράφιση στη φύση, ακριβώς όσο φυσικό ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε να δώσουμε στα μαλλιά.

Ποια είναι η νέα τάση στο οmbré;
Η νέα τάση επιβάλλει λιγότερο έντονα ντεγκρανταρίσματα, χωρίς μεγάλες χρωματικές αντιθέσεις. Το αποτέλεσμα πρέπει να δείχνει φυσικό. Σαν το ξάνοιγμα που προκαλεί ο ήλιος στα μαλλιά μας τους καλοκαιρινούς μήνες. Και η συλλογή INOA Ombrés Nature σου εξασφαλίζει αυτό ακριβώς το αποτέλεσμα!

Γιατί κάποιος να επισκεφθεί το κομμωτήριο σας;
Αυτό που μας χαρακτηρίζει ως κομμωτήριο είναι η προσωποποιημένη υπηρεσία, δηλαδή δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο καλούπι το οποίο ακολουθούμε στην περιποίηση και στο styling. Αντιμετωπίζουμε την κάθε πελάτισσα ξεχωριστά ανάλογα με την προσωπικότητα της.

Και όσο είμασταν στο κομμωτήριο Vouvalas Hair είδαμε live πώς γίνεται το φρεσκάρισμα ενός οmbré και εντυπωσιαστήκαμε! Το αποτέλεσμα θα σε κάνει να κλείσεις ραντεβού αμέσως με τον κομμωτή σου!

Read More

And More