Το πιο έξυπνο trick για να βρεις πού ακριβώς πρέπει να κάνεις την χωρίστρα σου!

Οι περισσότερες από εμάς είμαστε fan της χωρίστρας στη μέση. Γιατί είναι πιο πρακτική. Και γιατί δεν έχουμε καμία όρεξη εκεί που πληκτρολογούμε 59416 λέξεις το δευτερόλεπτο να έχουμε μια τούφα να πέφτει μπροστά από τα μάτια μας (όσο καλό τυφλό σύστημα κι αν ξέρουμε!).

Όμως, σύμφωνα με έναν από τους top hair stylist, τον Ken Paves, είναι καλό όταν έχουμε ένα επίσημο κάλεσμα ή όταν βγαίνουμε date να κάνουμε χωρίστρα στο πλάι. Με τον τρόπο αυτό λέει τονίζονται τα μάτια μας και το μακιγιάζ μας φαίνεται πιο έντονο και sexy.

Και δεν έχω καλύτερο επιχείρημα από την Veronika Lake (που είναι ένα επιχείρημα από μόνη της για το πόσο sexy μπορεί να είναι η χωρίστρα στο πλάι)…

/

Όμως, πού ακριβώς πρέπει να κάνεις την χωρίστρα σου όταν την κάνεις στο πλάι; Ο Ken Paves έχει αυτό το πανέξυπνο tip: η χωρίστρα πρέπει να γίνεται εκεί που είναι το πιο ψηλό σημείο των φρυδιών σου, το τόξο, και για να κάνεις ακόμη πιο sexy και dramatic το look σου βάλε τα μαλλιά από την άλλη μεριά της χωρίστρας πίσω από το αυτί!

Λοιπόν, πώς σου φάνηκε το tip; Σε έπεισε να κάνεις την χωρίστρα σου στο πλάι;

LAST CHANCE INFO: Πάτησε play στο βίντεο παρακάτω και δες πώς αλλάζοντας την χωρίστρα σου μπορείς να αλλάξεις εντελώς το στιλ σου!

Read More

And More