Το πιο sexy smokey που λατρεύουν τ’αγόρια!

Αν ρωτήσεις τα αγόρια ποιο μακιγιάζ προτιμούν σε εμάς, 9 στους 10 θα σου απαντήσουν πως τους αρέσει το φυσικό. Είναι πιο ασφαλές, δεν τους δημιουργεί αμφιβολίες για το τι μπορεί να κρύβεται κάτω από τους τόνους make up και δεν υποψιάζονται ότι θέλεις να καλύψεις κάτι.

Κι όμως, σκανάροντας τις τελευταίες red carpet εμφανίσεις έπεσα πάνω σε ένα ολοκαίνουριο look που είμαι σίγουρη ότι όλα τα αγόρια θα λατρέψουν- χωρίς καμία εξαίρεση!

Το συγκεκριμένο smokey της Camilla Belle κάνει το βλέμμα να δείχνει sexy και ελκυστικό χωρίς όμως να δείχνει ιδιαίτερα βαρύ ή σκοτεινό.

Ρίξε εδώ μια πιο κοντινή ματιά

Αυτό που έχει κάνει εδώ η Camilla Belle είναι να διαγράψει το περίγραμμα των ματιών της με μαύρο μολύβι κι έπειτα άπλωσε γκρι σκιά σε όλο το μάτι με ένα touch μπορντώ στο κέντρο του κινητού βλεφάρου και λευκή ιριδίζουσα σκιά στην εσωτερική γωνία του ματιού (παλιό κι αγαπημένο trick που κάνει το βλέμμα πιο ξεκούραστο). Ωστόσο, το μυστικό της επιτυχίας εδώ είναι τα σωστά σβησίματα. Αν αντιγράψεις αυτό το smokey επένδυσε σε ένα λεπτό τρίχινο πινέλο για να δημιουργήσεις κι εσύ σβησίματα προς τα πάνω, δηλαδή όταν η σκιά φτάνει στο κόκαλο του φρυδιού.

And More